Dinamització del sector salut: estratègies, reptes i casos d’ús

26 /May
26

May

Dinamització del sector salut: estratègies, reptes i casos d’ús
  • Transformació Digital

El pròxim 26 de maig la Digital Catalonia Alliance (DCA), amb la col·laboració de la Fundació TIC Salut, organitza la jornada “Dinamització del sector salut: estratègies, reptes i casos d’ús”, dirigida als agents de la demanda tecnològica del sector de la salut.

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer a hospitals, professionals i altres agents del sector de la salut el potencial d’innovació del sector salut i ajudar-los a identificar reptes i oportunitats que els permeti transformar-se digitalment.

La jornada, amb inscripció gratuïta, se celebrarà en línia a través de la plataforma Zoom.

Enllaç per a l’inscripció

Programa:

15.45 h     Recepció d’assistents

16.00 h     Benvinguda institucional

Daniel Marco, director general d’Innovació i Economia Digital de la Generalitat de Catalunya

16.10 h     Iniciatives per a la transformació digital al sector eHealth

“La dinamització del vertical de la salut en el marc de la DCA” A càrrec del Jordi Daura, innovation manager de la Digital Catalonia Alliance a la Fundació i2CAT.
“Impulsant la innovació social digital en salut des dels Col·laboratoris”. A càrrec de Jordi Colobrans, responsable de recerca de l’àrea DST de la Fundació i2CAT.

“Aportació de la Fundació TIC Salut Social a la transformació digital del sector”. A càrrec de Fernando Leeson, director de l’Àrea de Transformació Digital de TIC Salut Socia
“Presentació del Llibre Blanc sobre la Intel·ligència Artificial aplicada a la salut”
A càrrec de Marco Orellana, manager del CIDAI.

16.50 h     Casos d’ús de la transformació digital al sector eHealth

“Cas 1. XCARE: Ecosistema IoT de desinfecció d’hospitals”. A càrrec de Noèlia Asensi, client project manager d’Apparattum.
“Cas 2. Projecte d’anàlisi de dades amb tècniques de Machine Learning i Deep Learning”. A càrrec de Manel Garcia, director de la Unitat de Negoci d’Aubay.
“Cas 3. Plataforma per identificar, monitorar i orderar Key Opinion Leaders i Digital Influencers”. A càrrec d’Albert Iruela, cofounder & CSO d’Omnios.
“Cas 4. Medical Drone Delivery”. A càrrec del Eduard Gómez, CEO d’AldoraTech.
“Cas 5. Dades de satèl·lit per a la transformació verda de les ciutats”. A càrrec d’Aytor Naranjo, business development director de Lobelia Earth.
“Cas 6. La continuïtat de negoci en salut és realment crítica”. A càrrec de Darragh Kelly, director de l’aliança estratègica Open Cloud Factory.

17.50 h     Presentació de la dinàmica d’ideació de reptes

Cristina Ramos, innovation manager de la Digital Catalonia Alliance a la Fundació i2CAT

18.00 h Fi de la jornada