AI & Big Data Congress

14 /Sep
14

Sep

  • Observatori
  • Auditori AXA Barcelona i Online
  • 14 September 2021

AI & Big Data Congress és el congrés de referència sobre Intel·ligència Artificial y Big Data en el sector empresarial. El punt de trobada entre professionals, proveïdors i empreses que vulguin desenvolupar o estiguin realitzant projectes en l’àmbit AI & Data Analytics.

En aquesta setena edició de l’AI & Big Data Congress s’abordaran desafiaments rellevants relacionats amb la Intel·ligència Artificial i els reptes per a la seva adopció a nivell empresarial. Es presentaran diversos casos d’ús i aplicacions sectorials (Salut, Energia i Sostenibilitat o Indústria 4.0, entre altres) i es tractaran aspectes relacionats amb l’ús ètic de les tecnologies d’IA.

Anna N. Schlegel, vicepresidenta de Producte, Mercats internacionals i Globalització de Procore, i professional reconeguda com la dona més influent del món en l’àmbit de la tecnologia per la revista Analytics Insight farà la sessió inaugural del Congrés, i donarà una visió de la introducció de la IA en les grans empreses i dels darrers desenvolupaments tecnològics al Silicon Valley.

El líder de l’equip AI Red Team de Facebook, Cristian Canton, aprofundirà sobre qüestions rellevants i d’actualitat relacionades amb els abusos i usos indeguts de la Intel·ligència Artificial i com abordar-los de forma preventiva.