9es Jornades R+D+i TIC Salut i Social

23 /Oct
23

Oct

  • Observatori
  • Edifici El Sucre
  • 23 October 2019

Les Jornades R+D+I TIC Salut i Social tenen com a objectiu potenciar la visibilitat dels agents clau del sector TIC, Salut i Social.

S’estableix com a plataforma de referència per a la transferència de coneixement, que contribueix a alinear el món de la recerca, l’empresa i l’assistència per convergir en solucions de més alt valor afegit.

Aquest 2019 impulsem la 9a edició, en la qual parlarem de Realitat Virtual, la tecnologia que està transformant el present. Esperem més de 400 inscrits, consolidant-se així com una de les Jornades de la comarca amb més ressó internacional.

Organitzen: UVic-UCC (Càtedra TIC Salut i Social i Càtedra Serveis Socials), Fundació TIC Salut Social, Consorci Hospitalari de Vic, Institut Català de la Salut, Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, EBA Vic, EBA Centelles, Fundació Althaia.

Partners estratègics: Ajuntament de Vic, Euroregió Pirineus-Mediterrània, Diputació de Barcelona, Acció, Innovation FORUM, COPLEFEC, M4SOCIAL; taula d’entitats del tercer sector a Catalunya.

Secretaria Tècnica: Fundació d’Osona per a la Recerca i l’Educació Sanitàries (FORES).

Inscripcions obertes