8es Jornades RDI TIC Salut Social

27 /Sep
27

Sep

  • Gestió del Coneixement
  • Edifici El Sucre
  • 27 September 2018 9:00 a 18:00h.
  • Estudiants: 50€ per tota la jornada. Fins el 30 de Juny, Preu: 120€ per tota la jornada. A partir de l’1 de juliol, Preu:150€ per tota la jornada. Participants amb projectes: 120€ (Tarifa única)

Les Jornades R+D+I TIC Salut i Social (durant les 5 primeres edicions realitzades a Girona i actualment a Vic) tenen com a objectiu potenciar la visibilitat dels agents clau del sector TIC, Salut I Social.

S’estableix com a plataforma de referència per a la transferència de coneixement, que contribueix a alinear el món de la recerca, l’empresa i l’assistència per convergir en solucions de més alt valor afegit.

En aquesta 8a edició debatrem sobre Tecnologia i Humanisme: Teràpies Digitals. Hi esperem més de 400 inscrits, consolidant-se així com una de les Jornades de la comarca amb més ressó internacional.

Hi haurà entrega de premis a les millors comunicacions i projectes!

Organitzen: UVic-UCC (Càtedra TIC Salut i Càtedra Serveis Socials), Fundació TIC Salut Social, Consorci Hospitalari de Vic, Institut Català de la Salut, Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, EBA Vic, EBA Centelles, Fundació Althaia.

Partners estratègics: Ajuntament de Vic, Euroregió Pirineus-Mediterrània, Acció, ECHAlliance. Secretaria Tècnica: Fundació d’Osona per a la Recerca i l’Educació Sanitàries (FORES).