5ª edició del Women 360 ° Congress

04 /Oct
04

Oct

  • Gestió del Coneixement
  • ESADECreapolis
  • 04 October 2018 De 9:00h a 18:30h
  • Gratuït

El proper 4 d’octubre, el Congrés de Directives i Empresàries Women 360 ° Congress celebra la seva cinquena edició. Més de 300 directives i empresàries tornaran a donar-se cita a ESADECreapolis (Sant Cugat, Barcelona) per debatre, adquirir coneixements, crear sinergies entre professionals de diferents sectors i generar networking.

El Women 360 ° Congress, el congrés de referència sobre Salut, Benestar i Empresa per a la dona directiva i empresària, proposa per a la seva cinquena edició nou xerrades sobre el benestar de la dona en l’entorn empresarial, a càrrec de reconeguts experts i professionals. El congrés arrencarà amb una taula inaugural en què participaran Muntsa Vilalta, directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Carmela Fortuny, alcaldessa de Sant Cugat; Núria Balada, presidenta de l’Institut Català de les Dones; la Dra. Elvira Bisbe, vicepresidenta del Col·legi de Metges de Barcelona; Oriol Alcoba, director general d’ESADECreapolis i la Sra. Rosa Cuscó, directora i fundadora del Women 360 ° Congress.

A continuació, la Sra. Caterina Biscari, directora d’ALBA Synchrotron, i el Sr. Josep Miquel Piqué, president de l’Associació Internacional de Parcs Científics i Àrees d’Innovació, conversaran sobre l’experiència de lideratge en els sectors científics i tecnològics.

Al llarg del dia, els assistents al 5è Women 360 ° Congress podran gaudir de les ponències de nombroses i prestigioses personalitats reunides en tres taules temàtiques expertes en el qual es parlarà de benestar emocional, salut íntima i gestió de les emocions, comptant amb professionals com el Dr. Josep Alegre, director de la Unitat de Tractament de la Síndrome de Fatiga Crònica (SFC) a l’Hospital Vall d’Hebron i la Dra. Francisca Molero, sexòloga clínica i ginecòloga, co-Directora de l’Institut de Sexologia de Barcelona i Presidenta de la Federació Espanyola de Societats de Sexologia. Així com també la Dra. Mª Assumpció Peiré, experta en el camp mèdic-farmacèutic, ètic i jurídic; Marc Fortes, coordinador de “Infermera Virtual” al Col·legi Oficial d’Infermers i Infermeres de Barcelona; la Dra. Inma González, coordinadora del Màster de Medicina Estètica i Benestar del COMB-UB; i la Dra. Dolors Ojeda, ginecòloga.

Directives i professionals de referència protagonitzaran posteriorment una taula d’experiències compartides en la gestió de les emocions en l’àmbit de l’empresa. Tallers i conferències més pràctiques centraran les sessions de la tarda, sobre gestió de la marca personal, meditació i control de les emocions per a un alt rendiment directiu.

El Congrés compta amb el suport de col·laboradors com l’Ajuntament de Sant Cugat, ESADECreapolis, l’Institut Català de les Dones, el Beauty Clúster de Barcelona, ​​la Fundació TIC Salut Social, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, ​​el Col·legi Oficial d’Infermeres i infermers de Barcelona, ​​el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona, ​​la Federació Espanyola de Societats de Sexologia i Foment del Treball Nacional.