3rd Hack & Health

09 /Nov
09

Nov

  • Oficina de Projectes
  • Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (UPC)
  • 09 November 2018
  • Gratuït

L’Ajuntament de Terrassa organitza la tercera edició del Hack&Health, que es durà a terme els dies 9 i 10 de novembre a l’edifici de l’ESEIAAT de la UPC (C/ Colom núm. 1).

#hackandhealth

Sota el marc de les iniciatives vinculades al Parc Científic i Tecnològic, Orbital.40, l’Ajuntament de Terrassa promou la celebració de la tercera edició del Hack&Health. Un hackathon de big data especialitzat en salut, dirigit a tota persona amb iniciativa, creativa, emprenedora i que vulgui aportar solucions dirigides a millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

El Hack&Health 2018 es celebrarà en dues fases diferenciades. La primera un webinar que es celebrarà el dia 24 d’octubre i es podrà seguir via streaming. L’objectiu del qual és proposar els dos reptes sobre els que els equips participants hauran de trobar solució durant el hackathon, oferir informació sobre els aspectes tècnics del mateix, les fonts de dades a utilitzar i les eines disponibles per treballar.

La segona fase es durà a terme els dies 9 i 10 de novembre a les instal•lacions de l’ESEIAAT al carrer Colom núm. 1 (UPC Campus Terrassa) on els equips participants podran desenvolupar les seves propostes i, a més, s’impartiran diversos tallers tècnics.

Inscripcions habilitades fins el 6 de novembre, places limitades: https://goo.gl/ZnAePq