Nuestro Comité de Expertos Funcionales está integrado por miembros de Colegios Oficiales –COMBCOPFLEFCCOIB–, y Sociedades Científicas–SCEPCAiFICC i CAMFIC–. Forman parte personal sanitario y de bienestar social de diferentes ámbitos.

El Comité colabora en la evaluación de las aplicaciones móviles solicitadas por la Certificación de la Fundación. Evalúan la calidad de los contenidos y la utilidad de las funcionalidades que incorporan.

Comité de expertos

 • Jaume Bataller

  Infermer Familiar i Comunitari, i especialista en innovació i emprenedoria en eSalut via Màster Oficial.

  Actualment treballa al camp de l’Atenció Primària. És vice-president de l’AIFiCC i membre de diversos grups de treball en Salut Digital.

 • Miguel Àngel Mayer

  Metge, especialista en Medicina Familiar i Comunitària

  Màster en Salut Pública, Doctor en Informàtica Biomèdica i membre del Grup TIC de la CAMFiC. Es Senior Biomedical Scientist en el Research Programme on Biomedical Informatics de l’IMIM i de la Universitat Pompeu Fabra, en la que és també professor associat i coordinador docent en informàtica biomèdica.

 • Marc Fortes

  Infermer (UB)

  Màster en Educació per la salut (UDL). Actualment és el director del projecte infermera virtual del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, professor associat a la Universitat de Barcelona.

 • Encarnación Gomez Gamboa

  Especialista en Infermera Pediàtrica

  Té un Màster en Administració i Gestió en Cures d’Infermeria per l’E.U. Infermeria Santa Madrona de Barcelona, un  Màster Universitari en Ciències de la Infermeria per la UIC i un Màster en Recerca i Innovació en Cures Infermeres per l’UAB.

  L’Encarnación també és Vocal de la Junta de Govern al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) des de març de 2020.

   

 • Daniel Lara

  Responsable del grup d’Innovació i Tecnologia i Comissió de Salut del COPLEFC.

  Llicenciat en ciències de l’activitat física i l’esport, especialista Salut i Exercici Físic. Doctorant en la Universitat de Barcelona (UB-INEFC).

 • Mireia Sans

  Presidenta secció metges eSalut, COMB. Professora UIC.

  Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la UB, especialitzada en medicina familiar i comunitària i Doctora cum laude. Directora assistencial del CAP Comte Borrell, CAPSBE.

 • Maite Garolera

  Especialista en Psicologia Clínica i experta en Neuropsicologia.

  Màster en eHealth: tecnologies de la informació i gestió sanitaria de la Salle- Universitat Ramon Llull i Màster en Direcció d’institucions Sanitàries UAB. Doctora en Psicologia Cum Laude per la UB. Responsable de la Unitat de Neuropsicologia i del Grup de Recerca Cervell, Cognició i Conducta del Consorci Sanitari de Terrassa (CST). Presidenta de la Societat Catalana d’Especialistes en Psicologia Clínica. Professora de la EUIT i la UOC.

 • Clara Salvadó

  Responsable funcional del Catàleg de medicaments del CatSalut i col·laboradora de projectes de recepta electrònica.

  Llicenciada en Farmàcia (UB) i diplomada en Ciències Empresarials (UOC).