La Fundació TIC Salut Social present al MWC 2022

Autor: TIC Salut Social   /  28 de enero de 2022

28 de gener de 2022

La ciutat de Barcelona acollirà una nova edició del Mobile World Congress entre els dies 28 de febrer i 3 de març de 2022 i la Fundació TIC Salut Social, un any més, comptarà amb l’estand d’exposició número 23, al pavelló Digital Catalonia (4C1).

Les persones assistents que s’apropin a l’estand de la fundació podran consultar l’estat de l’art sobre el Programa Salut/ IA i alguns dels serveis previstos per desplegar en el marc del Sistema de Salut de Catalunya. Aquesta temàtica, prevista inicialment pel primer i tercer dia del congrés, es combinarà amb serveis i productes impulsats des de l’Oficina del Delegat de Protecció de Dades on es podran realitzar, entre altres qüestions, demostracions sobre la nova Plataforma d’Avaluació d’Impacte en Protecció de Dades per a projectes de recerca i salut. Tot el material i contingut relacionat amb el compliment normatiu del RGPD aplicat a salut estarà disponible durant el segon i quart dia del congrés.

Altres serveis i projectes disponibles per consulta són el Servei de Certificació d’Apps de l’Oficina mHealth.

Si esteu interessades en visitar el nostre estand o reunir-vos amb persones dels nostres equips podeu posar-vos en contacte a través de la bústia de correu o descarregant-vos l’app MWC22 per concertar dia i hora.