Quins reptes haurà d’abordar el projecte europeu d’intercanvi d’historials clínics electrònics en el futur?

El projecte europeu Exchanging Electronic Health Records (X-eHealth) organitzarà un seminari els propers dies 29 i 30 de novembre a través de la plataforma Zoom amb l’objectiu de debatre sobre quins són els reptes a abordar en futures fases.

Aquest taller se centrarà en el full de ruta per a nous casos d’ús i dominis de l’European Electronic Health Record Exchange Format -en endavant EEHRxF- així com en el model de governança per a la gestió estructural, manteniment i desenvolupament posterior de la infraestructura de serveis digitals, d’acord amb l’esmentat full de ruta de l’EEHRxF.

Aquest seminari, obert a professionals i especialistes del sector, té com a objectiu reunir i debatre sobre els coneixements, criteris i processos de selecció necessaris per identificar nous casos d’ús i dominis. Per tant, es busca elaborar un llistat de nous casos d’ús i dominis, així com un conjunt de criteris per seleccionar futurs casos d’ús.

Pel que fa al model de governança, aquest taller té com a objectiu establir els principis rectors d’un model sostenible i definir les bases preliminars per crear conceptualment el model de governança amb l’objectiu de gestionar i mantenir l’EEHRxF a partir del darrer trimestre de 2022.

Serà un taller interactiu de dos dies on pariticiparan representants del consorci del projecte i dels Estats membres participants per garantir la integració de totes les perspectives i necessitats existents.

Per assistir a la sessió de treball es requereix inscripció prèvia a través del següent enllaç.

Podeu seguir l’actualitat d’aquest projecte a través de Linkedin i Twitter.