BIOSPAIN 2023

26 /Sep
26

Sep

  • Innovació

BIOSPAIN és l’esdeveniment biotecnològic més gran organitzat per una associació nacional de bioindústria a Europa i un dels més grans del món pel nombre de reunions individuals i empreses participants. El 34% dels nostres delegats provenien de fora d’Espanya.

Enguany, BIOSPAIN torna a Barcelona, el principal clúster biotecnològic d’Espanya i una de les ciutats més dinàmiques del món.

L’acte tindrà lloc al Pavelló 1 – Fira de Barcelona – Montjuïc. Es troba en una ubicació excel·lent al centre de la ciutat, fàcilment accessible des de l’aeroport i ben comunicat amb la xarxa de transport públic. Es troba al Parc de Montjuïc, una zona d’interès cultural i històric gràcies als seus museus i teatres i també compta amb alguns dels principals atractius turístics de Barcelona.

Consulta el programa aquí.

La inscripció per al partnering s’obrirà el dilluns 17 de juliol. Els delegats registrats poden començar a configurar el seu perfil d’empresa, actualitzar la disponibilitat del seu calendari i començar a sol·licitar i acceptar reunions. Les reunions de partnering tindran lloc, en estands individuals de partnering, a la seu del congrés a Barcelona, del 26 al 28 de setembre de 2023.