Our Committee of Functional Experts is made up of members of Official Colleges–COMBCOPFLEFCCOIB–, and Scientific Societies –SCEPCAiFICC i CAMFIC–. They include health and social welfare personnel from different areas.

The Committee collaborates in the evaluation of mobile applications requested by the Foundation Certification. They evaluate the quality of the content and the usefulness of the functionalities they incorporate.

Expert Committee

 • Jaume Bataller

  Infermer Familiar i Comunitari, i especialista en innovació i emprenedoria en eSalut via Màster Oficial.

  Actualment treballa al camp de l’Atenció Primària. És vice-president de l’AIFiCC i membre de diversos grups de treball en Salut Digital.

 • Miguel Àngel Mayer

  Metge, especialista en Medicina Familiar i Comunitària

  Màster en Salut Pública, Doctor en Informàtica Biomèdica i membre del Grup TIC de la CAMFiC. Es Senior Biomedical Scientist en el Research Programme on Biomedical Informatics de l’IMIM i de la Universitat Pompeu Fabra, en la que és també professor associat i coordinador docent en informàtica biomèdica.

 • Marc Fortes

  Infermer (UB)

  Màster en Educació per la salut (UDL). Actualment és el director del projecte infermera virtual del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, professor associat a la Universitat de Barcelona.

 • Encarnación Gomez Gamboa

  Especialista en Infermera Pediàtrica

  Té un Màster en Administració i Gestió en Cures d’Infermeria per l’E.U. Infermeria Santa Madrona de Barcelona, un  Màster Universitari en Ciències de la Infermeria per la UIC i un Màster en Recerca i Innovació en Cures Infermeres per l’UAB.

  L’Encarnación també és Vocal de la Junta de Govern al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) des de març de 2020.

   

 • Daniel Lara

  Responsable del grup d’Innovació i Tecnologia i Comissió de Salut del COPLEFC.

  Llicenciat en ciències de l’activitat física i l’esport, especialista Salut i Exercici Físic. Doctorant en la Universitat de Barcelona (UB-INEFC).

 • Mireia Sans

  Presidenta secció metges eSalut, COMB. Professora UIC.

  Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la UB, especialitzada en medicina familiar i comunitària i Doctora cum laude. Directora assistencial del CAP Comte Borrell, CAPSBE.

 • Maite Garolera

  Especialista en Psicologia Clínica i experta en Neuropsicologia.

  Màster en eHealth: tecnologies de la informació i gestió sanitaria de la Salle- Universitat Ramon Llull i Màster en Direcció d’institucions Sanitàries UAB. Doctora en Psicologia Cum Laude per la UB. Responsable de la Unitat de Neuropsicologia i del Grup de Recerca Cervell, Cognició i Conducta del Consorci Sanitari de Terrassa (CST). Presidenta de la Societat Catalana d’Especialistes en Psicologia Clínica. Professora de la EUIT i la UOC.

 • Clara Salvadó

  Responsable funcional del Catàleg de medicaments del CatSalut i col·laboradora de projectes de recepta electrònica.

  Llicenciada en Farmàcia (UB) i diplomada en Ciències Empresarials (UOC).