La Fundació TIC Salut Social és membre i col·laboradora amb les següents organitzacions internacionals, referents en normalització i interoperabilitat.

HL7 Spain

HL7 Spain és l’entitat oficial d’HL7 Internacional que promou l’ús dels estàndards d’HL7 a Espanya a través de la participació d’esdeveniments arreu del país, de cursos de formació o de publicació de guies i manuals sobre l’ús dels estàndards. És l’única organització acreditada en Espanya que pot certificar en HL7 a professionals de la salut.

IHE

Integrating the Healthcare Enterprise (IHE) és una Organització de Desenvolupament d’Estàndards per a l’àmbit de la salut, fundada al 1987 sense ànim de lucre que opera a nivell internacional, essent actualment una de les més importants en estàndards de missatgeria en informàtica mèdica. La seva missió és proveir un marc complet d’estàndards relacionats amb l’intercanvi, la integració, i la recuperació d’informació electrònica de salut que suporti la pràctica i la gestió clínica.

PCHAlliance

Personal Connected Health Alliance (PCHAlliance) és una associació sense ànim de lucre formada per empreses de salut i de tecnologia que treballen en col·laboració per a millorar la qualitat de l’assistència sanitària, establint un ecosistema d’interoperabilitat per a sistemes de salut personal (com els PHR) que permeti a les persones i organitzacions millorar la gestió de la salut i el benestar.

SNOMED International

SNOMED International és una organització internacional sense ànim de lucre que té els drets i la propietat de la terminologia clínica SNOMED CT, així com la responsabilitat d’actualitzar-la i distribuir-la a nivell internacional.

Regenstrief Institute (LOINC)

L’institut Regesntrief és una organització de recerca mèdica sense ànim de lucre associada a la Universitat d’Indiana. Aquesta organització promou l’estàndard internacional LOINC (Logical Observation Identifiers Names and Codes), que al SISCAT s’utilitza sobretot per a representar proves de laboratori.

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email