ViTAG

Salut general, Salut pública i prevenció

Salut

Social

Més informació

  • Desenvolupador: TLIGENT DIGITAL
  • Cost: Gratuïta, versió professional disponible
  • Versió revisada: WebApp
  • Data revisió: Fundació TIC Salut Social
  • Especialitat: Salut general, Salut pública i prevenció, Benestar social general
  • Adreçat a: Ciutadania i professionals

Accedeix a l'Actiu

Adreçat a: Professionals sanitaris, Ciutadania, Professionals de l'àmbit social

Ciutadania i professionals

ViTAG és una eina Cloud amb què podràs etiquetar, catalogar i compartir vídeos d’altres plataformes per a ús professional i personal, sense haver d’emmagatzemar-los a la nova plataforma. Així, permet accedir a tots els vídeos d’interès des d’un únic lloc.

ViTAG permet:

   –   Marcar els moments: Identifica els moments més importants dels teus vídeos perquè no els hagis de veure sencers o buscar endavant i enrere. Podràs accedir directament als moments amb un sol clic.

 –   Gestionar els teus vídeos: Registra els teus vídeos i dona’ls noms que després puguis buscar fàcilment. Tant se val si els tens al teu propi ordinador o si es troben a Youtube, Vimeo… Tots estaran al teu abast.

 –   Compartir el teu món: Ja siguis professional, aficionat o estudiant, podràs compartir la informació amb els teus amics, familiars o companys amb total facilitat i control.

 –   Visualitzar vídeos 3D: Si el vídeo està gravat amb una càmera 3D, podràs moure l’angle segons sigui convenient.

Per tant, ViTAG pot ser útil per a molts àmbits, incloent-hi salut i social. En el camp de la salut, el personal mèdic i infermeria pot tenir catàlegs d’exercicis, pràctiques de referència o revisar els exercicis dels pacients, per exemple. El fet que la plataforma permeti visualitzar vídeos 3D facilita el seu ús en intervencions quirúrgiques, ja que permet comptar amb una única càmera.

 

_________________________________________________________________________________

Accedeix a la WebApp