Vik Dermatitis atópica

Dermatologia

Salut

Més informació

  • Desenvolupador: Wefight
  • Cost: Gratuïta
  • Versió revisada: 4.22.0(Android), 4.22.0 (iOS)
  • Data revisió: 21/03/2023 (Google Play),  27/03/2023(App Store)
  • Marc de referència: Fundació iSYS
  • Especialitat: Dermatologia
  • Adreçat a: Pacients, cuidadors

Accedeix a l'Actiu

Adreçat a: Pacients, Personal cuidador

Pacients, cuidadors

Vik Dermatitis Atòpica és una aplicació de salut creada en col·laboració amb experts mèdics i pacients per ajudar-te a comprendre la malaltia i conviure-hi millor. Tant se val si tens dermatitis atòpica lleu, moderada o greu, Vik està creada per respondre dubtes de salut i per recolzar no només pacients sinó que també els seus familiars i coneguts.

Seguiment diari de la dermatitis atòpica: Vik Dermatitis Atòpica és el company virtual que t’ajuda i respon les teves preguntes sobre la malaltia i també les dels teus éssers estimats en tot moment (símptomes, brots, tractament, etc.). Gràcies a ell, coneixeràs millor la patologia, el tractament i les seves cures. Mitjançant la intel·ligència artificial i qüestionaris sobre diferents temes com el control, la gravetat o el seguiment mèdic, Vik proporciona un assessorament personalitzat. Tots els continguts estan adaptats a la situació nacional i són desenvolupats per professionals de la salut en col·laboració amb pacients i associacions, a més de ser revisats per un comitè d’experts en salut.

El calendari: Aquesta secció us ajuda amb el maneig diari de la dermatitis. Pots crear recordatoris del tractament i de les teves cites mèdiques. A més, t’ajuda a portar un registre dels teus símptomes i brots per fer-ne un millor seguiment: moment, intensitat, durada, etc. Controlar la dermatitis atòpica mai no havia estat tan fàcil!

 La comunitat Vik: L’aplicació us permet escriure i llegir testimonis anònims de pacients que estan passant pel mateix que tu. Descobreix les experiències d’altres pacients amb dermatitis atòpica que et poden informar i inspirar per ser més fort davant la malaltia.

 Articles: Dirigits a pacients i al seu entorn, els nostres articles estan escrits per professionals de la salut o per pacients. Podràs, per exemple, llegir consells sobre com compaginar la malaltia i la teva carrera professional, testimonis de persones que viuen amb dermatitis atòpica severa o saber-ne més sobre les idees preconcebudes de la malaltia.

Més contingut: Finalment, si vols, pots fer qüestionaris per posar a prova els teus coneixements, qüestionaris per tractar diferents aspectes de la malaltia o participar en estudis per contribuir a l’avenç de la investigació. Les dades personals estan totalment protegides i són anònimes.