Terapia para Parkinson

Més informació

Desenvolupador: Asociación Parkinson Madrid

Cost: Gratuïta la primera sessió

Versió revisada: 2.06 (Android)

Data revisió: 10/03/2022 (Google Play)

Marc de referència: Fundació iSYS

Especialitat: Neurologia – Malaltia de Parkinson

Adreçat a: Pacients, Cuidadors

Telerehabilitació personalitzada amb un terapeuta especialitzat en la malaltia de Parkinson en psicologia, fisioteràpia, logopèdia, etc.

És una sessió individual de rehabilitació en directe i a la mida de cada persona. Un cop escollida la teràpia, l’usuari podrà escollir la data i l’hora que millor li convingui per fer-la. Oferta de llançament: la primera sessió de cada teràpia és GRATUÏTA.

Si ets afectat de Parkinson, bé sigui de diagnòstic recent o en una fase més avançada, el servei de telerehabilitació s’adapta a les teves necessitats. També, si sou cuidador o familiar d’una persona afectada de Parkinson accedireu a teràpies dirigides a cuidadors i familiars de persones afectades.

Rehabilitació grupal: sessions de fisioteràpia i logopèdia establertes per a un dia o dos de la setmana en grups molt reduïts amb una afectació homogènia de la malaltia de Parkinson. A cada sessió, tant el terapeuta com els assistents es veuran des del dispositiu amb l’objectiu d’afavorir la realització correcta dels exercicis.

Descarrega la App