Suggin

Diabetis, Endocrinologia

Producte sanitari

Classe I

Salut

Més informació

  • Desenvolupador: Medicsensors S.L.
  • Cost: Gratuïta
  • Versió revisada: 1.2.0
  • Data revisió: 11/01/2023 (Android)
  • Marc de referència: Fundació iSYS
  • Especialitat: Endocrinologia, Diabetis
  • Adreçat a: Pacient

Accedeix a l'Actiu

Adreçat a: Pacients

Pacients

Suggin arriba per millorar la manera de conviure amb la diabetis. Oblida’t d’aquesta incertesa a l’hora de sortir-te de la rutina i de la por a allò inesperat, Suggin prediu perquè tu puguis decidir amb seguretat i s’adapta a tu perquè no hagis de canviar els teus plans i sempre comptis amb la informació adequada.

Mitjançant la integració dels teus sensors de glucosa i activitat, Suggin aprèn dels teus hàbits per oferir-te prediccions de glucosa futures fins a 2h, recomanacions saludables de dieta i exercici i fins i tot un càlcul de l’impacte de la teva dieta o exercici abans que passi, perquè puguis aconseguir el millor control glucèmic possible.

A més, a la secció Salut podràs obtenir plans personals de dieta i exercici basats en les teves preferències alimentàries, al·lèrgies, edat, sexe i objectius.  També disposeu d’una base de dades de receptes i esport molt extensa, on podreu consultar informació d’una recepta o exercici, la forma de realitzar-les, dificultat, despesa calòrica, etc.

Per a una correcta nutrició i control de la glucosa, el Calculador Nutricional us ofereix la possibilitat de conèixer còmodament la quantitat de carbohidrats presents en un ingredient o recepta perquè estiguis en complet control de la vostra dieta.

Suggin ofereix a la secció Dades un resum de totes les estadístiques relacionades amb la teva diabetis, gràfiques d’evolució de la glucosa i paràmetres d’estil de vida ordenats per la unitat temporal que prefereixis, perquè les comparteixis amb qui vulguis. Aquí trobaràs la funcionalitat de Calendari, on pots consultar tots els esdeveniments de glucosa, dieta, insulina o exercici introduïts fins ara, que res se t’escapi!

Finalment, el chatbot intel·ligent et permet interactuar amb Suggin de forma ràpida i precisa a través de comandes de text, per a una major automatització i comoditat.