RecuerdaMed

Farmacologia

Salut

Més informació

  • Desenvolupador: Sistema Sanitario Público de Andalucía
  • Cost: Gratuïta
  • Versió revisada: 3.2.6 (iOS), 4.1.17 (Android)
  • Data revisió: 04/08/2021 (Google Play),  26/09/2019 (App Store)
  • Marc de referència: Sistema Sanitario Público de Andalucía
  • Especialitat: Farmacologia
  • Adreçat a: Pacient

Accedeix a l'Actiu

Adreçat a: Pacients

Pacient

RecuerdaMed, desenvolupada per l’Observatori per a la Seguretat del Pacient d’Andalusia, et permet elaborar un llistat complet amb la medicació de tantes persones com necessitis, per poder contrastar-la amb els professionals quan requereixis atenció sanitària, cosa que és una recomanació de la pròpia Organització Mundial de la Salut (OMS).

Està pensada perquè puguis familiaritzar-te amb el principi actiu, la dosi, la forma de prendre-ho i per què; i per establir alarmes que et recordin l’hora de la presa.

Per fer-ho més senzill, ara pots afegir medicaments simplement escanejant el codi de barres i, automàticament, es carregaran a la teva llista procedents de la base de dades de medicaments del Centre d’Informació en línia de medicaments (CIM) de l’Agència Espanyola de Medicaments, la més completa que existeix a Espanya, i que s’actualitza diàriament. A més, pots afegir medicaments de manera manual, si et resulta més còmode.

Podràs consultar una fitxa dels mateixos amb el seu prospecte complet i avisos en cas que es tracti d’un medicament que pugui afectar la conducció o que estigui subjecte a un seguiment addicional de la seva seguretat.

RecuerdaMed ha estat creada amb la col·laboració d’un grup d’experts (metges, infermeres, farmacèutics …) en ús segur de la medicació i amb participació de l’Escola de Pacients.