PEPID

Més informació

Desenvolupador: PEPID, LLC

Cost: Gratuïta

Versió revisada: 011623.0 (Android), 7.11 (iOS)

Data revisió: 16/01/2023 (Google Play), 16/01/2023 (App Store)

Marc de referència: American Academy of Emergency Medicine / Sanofi

Especialitat: Informació

Adreçat a: Professionals de la salut

L’aplicació principal per als recursos d’informació clínica i la medicina basada en l’evidència per a la presa de decisions en el punt d’atenció. Els continguts han sigut desenvolupats amb professionals de la salut mental i proporcionen una funcionalitat optimitzada i accés a l’Educació Mèdica Contínua.

El PEPID per Android aplicació també ve amb l’addició de centenars de vídeos de referència per als procediments clínics i exàmens físics, així com alertes que proporcionen actualitzacions oportunes sobre temes com la nova investigació i l’aprovació de medicaments. Les institucions de salut poden compartir protocols hospitalaris a mida internament per fomentar la uniformitat i reduir l’atenció fragmentada. Totes aquestes noves funcionalitats ajudaran a millorar els resultats i reduir els errors.

PEPID ofereix als professionals sanitaris totes les eines necessàries per tractar els pacients. Amb només uns quants tocs, accediu a la base de dades de medicaments més gran del mercat, calculadores mèdiques, fotos de pastilles d’alta resolució, il·lustracions, etc.

Descarrega la App