One Drop: Better Health Today / Gestión de Diabetes

Diabetis, Endocrinologia

Producte sanitari

Dispositiu mèdic associat

Classe IIb

Salut

Més informació

  • Desenvolupador: Informed Data Systems, Inc.
  • Cost: Gratuïta, ofereix compres dins de l'app
  • Versió revisada: 7.30.0 (iOS), 2.0.65908 (Android)
  • Data revisió: 31/01/2023 (Google Play), 23/01/2023 (App Store)
  • Marc de referència: Fundació iSYS
  • Especialitat: Endocrinologia - Diabetis
  • Adreçat a:  Pacients

Accedeix a l'Actiu

Adreçat a: Pacients

Pacients

CARACTERÍSTIQUES GRATUÏTES

SEGUIMENT DE DADES DE SALUT

Feu un seguiment del sucre en la sang, els medicaments, els aliments, l’activitat, el pes, la pressió arterial i molt més, tot en un sol lloc. Consulteu les vostres dades més recents directament a la pantalla d’inici. Consulta les teves tendències horàries de glucosa i aprofundeix en les teves dades a la pantalla Historial.

LA BASE DE DADES D’ALIMENTS MÉS GRAN DEL MÓN

Cerca a la biblioteca o escaneja codis de barres per trobar aliments. Creeu i deseu els àpats preferits per a un ús futur. Deixa que One Drop compti els carbohidrats per tu.

TASES BASALS DE LA BOMBA AUTOMÀTICA D’INSULINA

Configureu les vostres taxes basals per reflectir la configuració de la bomba d’insulina. One Drop registra automàticament i afegeix dades de la bomba als vostres totals diaris d’insulina.

NOTÍCIES DE SALUT I COMUNITAT

Visiteu la pestanya Aprèn per obtenir notícies d’actualitat sobre salut, receptes delicioses i històries inspiradores dels membres de la comunitat de One Drop.

SUBMINISTRAMENTS PER LA DIABETES

Glucòmetre intel·ligent: Elegant i compacte, el mesurador de glucosa One Drop no s’assembla gens a un dispositiu mèdic. El mesurador habilitat per Bluetooth sincronitza sense fil les lectures amb l’aplicació One Drop per fer un seguiment senzill del sucre en la sang.

TIRES DE PROVA I LLANCETES

Aconsegueix tot el que necessites, lliurat directament a la teva porta. Utilitzeu l’aplicació One Drop per sol·licitar subministraments de prova o registrar-vos per als enviaments automàtics. No cal assegurança ni recepta mèdica.

 

ONE DROP PREMIUM

Disponible per comprar a l’aplicació.

COACHING PARTICULAR

Col·labora amb un especialista certificat en educació i atenció a la diabetis (CDCES) disponible per respondre les teves preguntes, proporcionar comentaris i oferir ànims. Envieu un missatge al vostre entrenador One Drop dedicat en qualsevol moment per rebre el suport que us mereixeu.

EXPERIÈNCIA D’APRENENTATGE INTERACTIU

Amb el suport de la ciència del comportament, les experiències d’aprenentatge personalitzades de One Drop estan dissenyades per experts pensant en tu. Mitjançant infografies atractives, indicacions, compromisos, articles i proves, aprendràs tot el que necessites saber per canviar els teus hàbits per sempre.

PREDICCIONS DE GLUCOSA

Si teniu diabetis tipus 2, la tecnologia impulsada per IA prediu els vostres nivells futurs de sucre en sang. Rebeu recomanacions personalitzades per evitar problemes abans que es produeixin.

TENDÈNCIES DE LA TENSIÓ ARTERIAL

Comprèn com és la tendència de la teva pressió arterial i rebeu alertes de pressió arterial extremadament alta amb els coneixements basats en IA.

One Drop ofereix una subscripció mensual de renovació automàtica a One Drop Premium per 19,99 dòlars al mes disponible per comprar a l’aplicació.