Mi Prótesis

Reumatologia

Salut

Més informació

  • Desenvolupador: Dr Alberto Sánchez
  • Cost: Gratuïta
  • Versió revisada: 1 (Android), 11 (iOS)
  • Data revisió: 27/02/2021 (Google Play), 07/11/2022 (App Store)
  • Marc de referència: Especialistes en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica de la Unitat de Maluc i Unitat de Genoll de l'Hospital de Galdakao (Biscaia) /  Fundació iSYS
  • Especialitat: Reumatologia
  • Adreçat a: Pacients

Accedeix a l'Actiu

Adreçat a: Pacients

Pacients

App dirigida a pacients amb artrosi de maluc o genoll i als que seran intervinguts quirúrgicament per una pròtesi. Inclou informació fàcil de localitzar, sobre tots els aspectes que envolten a aquesta intervenció, des de l’inici del procés fins a la fase de recuperació.

Inclou informació concisa i fàcil de localitzar, sobre tots els aspectes que envolten a aquesta intervenció, des de l’inici de l’procés fins a la fase de recuperació.

Inclou informació pràctica sobre l’artrosi de maluc i genoll, tipus de pròtesis, proves complementàries, anestèsia, com preparar la casa per rebre a l’pacient després de la intervenció, la recuperació a l’hospital, com caminar amb caminador o crosses, com anar a dormir, com realitzar les activitats de la vida diària, vestir-se, calçar, utilització de la banyera o dutxa, exercicis de rehabilitació, entrar i sortir de l’cotxe, esport, activitat sexual després de la intervenció, etc …

Tota aquesta informació està recolzada amb imatges i animacions exclusives, que l’autor ha dissenyat perquè els pacients vegin fàcilment com realitzar totes aquestes activitats.

Inclou una completa guia d’exercicis per realitzar pel pacient abans de la cirurgia, a l’hospital ia casa, en funció de la setmana postoperatòria. S’han inclòs les principals escales de valoració d’artrosi de maluc i genoll, que són essencials a l’hora de valorar la seva situació clínica tant abans com després de l’operació. Aquestes poden ser fàcilment completades pel pacient amb diversos clics de pantalla i l’aplicació calcula el resultat final, el qual pot ser enviat per email al seu metge.

Tota la informació que es proporciona en l’aplicació, ha estat exhaustivament comprovada i contrastada per especialistes en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica de la Unitat de Maluc i Unitat de Genoll de l’Hospital de Galdakao (Biscaia).

L’autor i desenvolupador de l’aplicació, el Dr. Alberto Sánchez, Doctor en Medicina i Cirurgia, especialista en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica de l’Hospital de Galdakao (Unitat d’Artroscòpia), es fa responsable de tota la informació que apareix en aquesta plataforma informàtica.