LSApp

Neurologia

Salut

Social

Més informació

  • Desenvolupador: POSIBILLIAN TECH
  • Cost: Gratuïta
  • Versió revisada: 1.0.9
  • Data revisió: 29/11/2021 (iOS) i 26/11/2021 (Android)
  • Marc de referència: ASO (Asociación Argentina de Sordos), Vanesa Barán, Florencia Roth / Fundació iSYS
  • Especialitat: Neurologia, diversitat funcional
  • Adreçat a: Ciutadania, pacients, personal cuidador

Accedeix a l'Actiu

Adreçat a: Pacients, Ciutadania, Personal cuidador

Pacients i cuidadors

LSApp és una aplicació gratuïta, conceptualitzada i dissenyada per Vanesa Barán, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones Sordes, facilitant l’aprenentatge de la Llengua de Signes Argentina (LSA). Per a la concreció d’aquesta aportació a la societat, va rebre suport de Posibillian Tech per al desenvolupament informàtic, Florència Roth en el disseny així com el suport d’ASO (Associació Argentina de Sords) en la validació de les dades i l’experiència d’usuaris.

Funcionalitats:
1. Cercador de signes, que passa d’Espanyol a LSA.
2. Joc per facilitar la pràctica de LSA.
3. Consells per comunicar-se adequadament amb persones Sordes.

LSApp és senzilla i no necessita Internet per ser utilitzada. Un cop descarregada l’aplicació al dispositiu, simplement la fas servir quan la necessites.

Per què LSApp?
Al moment de relacionar-se amb persones Sordes que es comuniquen amb una llengua de signes a Argentina, correspon recordar que el seu idioma primari i natural és LSA. Aquestes persones poden conèixer altres mitjans alternatius de comunicació, com llegir els llavis de qui parla Espanyol, però el seu idioma natural serà sempre LSA, per la qual cosa LSApp permet una millor comunicació, brindant inclusió social a les persones Sordes.