GestioEmocional.cat

Salut mental

Salut

Més informació

  • Desenvolupador: Generalitat de Catalunya
  • Cost: Gratuïta
  • Versió revisada: 1.0.0 (iOS), 1.0.0 (Android)
  • Data revisió: 02/06/2021 (Google Play), 02/06/2021 (App Store)
  • Marc de referència: Hospital Vall d'Hebron / Servei Català de la Salut
  • Especialitat: Salut Mental
  • Adreçat a:  Ciutadans, Pacients

Accedeix a l'Actiu

Adreçat a: Pacients, Ciutadania

Ciutadans, Pacients

GestioEmocional.cat és una aplicació desenvolupada pel Sistema de Salut de Catalunya, que té per objectiu l’avaluació i millora de la salut emocional dels usuaris i usuàries. Està dirigida a tres segments de població:
– Persones més grans de 18 anys.
-Infants i adolescents (acompanyats de mare, pare o tutor o tutora legal).
-Professionals sanitaris.A través de GestioEmocional.cat, les persones usuàries poden avaluar el seu estat emocional, accedir a eines per aprendre a gestionar les seves emocions i obtenir recursos professionals.

AVALUACIÓ DE L’ESTAT EMOCIONAL

A GestioEmocional.cat, les persones usuàries poden fer un control i seguiment de la seva salut emocional a través d’un qüestionari desenvolupat per professionals especialistes de la salut mental, en el qual trobaran preguntes que han de respondre de forma anònima.

En cas que es detecti la necessitat d’ajuda, han d’emplenar un formulari perquè un professional de la salut mental pugui valorar la seva salut emocional. Totes les dades que hi aportin seran tractades de manera completament confidencial.

EINES PER LA GESTIÓ EMOCIONAL
Aquesta secció està formada per dos apartats: Símptomes i Exercicis. A Símptomes hi ha diverses preguntes relacionades amb el nivell de malestar emocional de la persona usuària, la qual ha de valorar les respostes indicant un número de l’1 al 10. D’altra banda, si aquesta persona és major de 16 anys, a Eines podrà gaudir, per exemple, d’eines per ajudar a dormir millor, imatges relaxants o exercicis per calmar els sentits.

RECURSOS PROFESSIONALS

En aquesta secció hi ha números de telèfon d’interès, com ara el d’Informació Sanitària, el d’Emergències Mèdiques o el de Coronavirus Vall d’Hebron.