Fissios

Més informació

Desenvolupador: Tribalyte Technologies S.L.

Cost: Gratuïta

Versió revisada: 3.0.7 (Android), 3.0.7 (iOS)

Data revisió: 14/02/2022 (Google Play), 24/02/2022 (App Store)

Marc de referència: Hospital Clínico San Carlos Madrid

Especialitat: Fisioteràpia

Adreçat a: Pacient

Mitjançant la realització d’exercicis de fisioteràpia respiratòria i el seguiment una sèrie de recomanacions bàsiques abans de la cirurgia, es pretén disminuir la possibilitat de patir complicacions respiratòries postoperatòries.

En el postoperatori, Fissios et incentivarà a seguir fent exercicis de fisioteràpia respiratòria i a complir les recomanacions, tot amb la finalitat de disminuir el risc de complicacions postoperatòries i escurçar el temps d’hospitalització.

CARACTERÍSTIQUES:

  • Contingut científicament avalat: Fissios és una aplicació creada per metges i fisioterapeutes. Tota la informació està basada en coneixements científics avalats.
  • Personalitza-la: dona-li un caràcter personal, introdueix el teu nom i la data de la teva cirurgia. T’enviarà notificacions recordant quants dies falten per a la cirurgia i els exercicis que has de fer.
  • Utilitza-la en qualsevol lloc i en qualsevol moment sense necessitat de connexió a internet.
  • Consells preoperatoris i postoperatoris: Informació bàsica i consells fàcils que reforcin els exercicis respiratoris per preparar-te millor per la cirurgia.
  • Exercicis de fisioteràpia respiratòria: 10 exercicis, explicats amb text i imatges que et guiaran a realitzar d’una manera segura respiracions eficients.

Descarrega la App