En Buena Edad – Mayores

Més informació

Desenvolupador: Escuela Andaluza de Salud Pública

Cost: Gratuïta

Versió revisada: 1.0.1 (iOS), 1.0.1 (Android)

Data revisió:  26/04/2021 (Google Play),  26/04/2021(App Store)

Marc de referència: Escuela Andaluza de Salud Pública

Especialitat: Envelliment

Adreçat a: Ciutadans

«En Buena Edad – Mayores» és una aplicació mòbil amb continguts i activitats per a l’entrenament de gent gran a la promoció de l’envelliment actiu. Les activitats i continguts digitals estan organitzats per temàtiques com oci, seguretat, salut i aprenentatge. Totes les activitats estan dissenyades per promoure l’envelliment saludable i la disminució de la bretxa digital entre la gent gran.

En aquesta aplicació trobaràs:

– Continguts organitzats en quatre categories: Salut, Seguretat, Activitats d’estimulació cognitiva i benestar emocional, i d’aprenentatge sobre diversos temes d’interès per a la gent gran.

– Un concurs que et permetrà realitzar petits reptes d’una forma més divertida i convertir-te en una persona promotora d’envelliment actiu gràcies als punts que aconseguiràs a mida que facis més activitats.

– Un banc de fotos, que t’ajudaran a recordar moments importants de la teva vida.

– Una llista de cançons, seleccionada amb l’ajuda d’usuàries i usuaris de “En Buena Edad”.

Pots realitzar totes les activitats de l’aplicació navegant lliurement a través de les seccions, seguint la dinàmica del concurs o bé a través dels suggeriments del teu metge d’atenció primària.

Forma part del projecte ‘Fomento del envejecimiento activo a través de soluciones digitales’, una iniciativa de la Conselleria de Salut i Famílies de la Junta d’Andalusia.

Pots trobar més informació a la següent pàgina web: www.enbuenaedad.es

Descarrega la App