Diabetes: M – Blood Sugar Diary

Diabetis, Endocrinologia

Producte sanitari

Classe I

Salut

Més informació

  • Desenvolupador: Sirma Medical Systems JSC
  • Cost: Gratuïta, ofereix compres dins de l’app
  • Versió revisada: 9.0.0 (iOS), 9.0.0 (Android)
  • Data revisió: 14/06/2022 (Google Play), 25/06/2022 (App Store)
  • Marc de referència: Fundació iSYS
  • Especialitat:  Endocrinologia – Diabetis
  • Adreçat a: Pacients

Accedeix a l'Actiu

Adreçat a: Pacients

Pacients

CARACTERÍSTIQUES DE LA VERSIÓ GRATUÏTA

Dissenyada tant per a telèfons intel·ligents com per a tauletes, aquesta aplicació us ajudarà a gestionar millor la vostra diabetis i a mantenir-la sota control. Tant si ets de tipus 1 com de tipus 2, tens diabetis gestacional o simplement vols ajudar i supervisar un membre de la família, aquesta és l’aplicació de registre per a tu.

L’aplicació fa un seguiment de gairebé tots els aspectes del tractament de la diabetis i us ofereix informes detallats, gràfics i estadístiques. Podeu enviar els informes al vostre metge supervisor per correu electrònic. Diabetes:M també us ofereix diverses eines, perquè pugueu trobar les tendències dels nivells de glucosa en sang i us permet obtenir una visió sobre els bols d’insulina normals i prolongats.

També té una àmplia base de dades de nutrició, per ajudar-vos a fer un seguiment de la vostra ingesta d’aliments i informació nutricional, així com del temps d’exercici. No oblidis mai un altre control amb el nostre sistema de recordatoris senzill però potent.

Diabetes:M pot analitzar els valors de les dades importades de diversos glucòmetres i bombes d’insulina mitjançant els fitxers exportats dels seus respectius sistemes de programari de gestió de diabetis.

Admet rellotges intel·ligents Wear OS.

La plataforma Diabetes:M té la certificació CE com a dispositiu mèdic de classe I.

CARACTERÍSTIQUES DE LA SUBSCRIPCIÓ PREMIUM

El pla de subscripció inclou:

– Sense anuncis: la subscripció elimina tota la publicitat de l’aplicació, de manera que us podeu concentrar en allò que és important.
– Integració Bluetooth: es connecta a alguns dels mesuradors de glucosa bluetooth més populars.
– 2 perfils addicionals: podeu configurar fins a dos perfils addicionals amb totes les funcions. Això us permet fer un seguiment dels vostres éssers estimats (o fins i tot de les mascotes).
– Registres addicionals de resultats de laboratori: afegiu un panell metabòlic complet, proves de funció renal, etc.
– Base de dades d’aliments ampliada: això permetrà un major accés a la base de dades d’aliments del servidor, així com una opció per desar els aliments seleccionats com a menjars i plats.
– Anàlisi de patrons: anàlisi avançada de glucosa de les dades del llibre de registre amb explicacions de les causes més probables del problema.
– Sincronització: sincronitza automàticament diversos dispositius quan canvien les dades. Et permet utilitzar qualsevol dels teus dispositius mòbils disponibles per fer un seguiment sense esforç.
– Informes: obteniu els vostres informes en format PDF o XLS