CardioCity 112

Més informació

Desenvolupador: Innova B2b Solutions

Cost: Gratuïta

Versió revisada: 3.8 (Android),  2.5 (iOS)

Data de revisió: 13/11/2019 (GooglePlay) , 11/10/2017 (App Store)

Participació de centres reconeguts o professionals: Hospital Sant Pau, Biocat, Unió Empresarial de l’Anoia; Consell Català de Ressuscitació, Federació Catalana de Futbol

Marc de referència: Hospital Sant Pau

Especialitat: Cardiologia, Urgències

Adreçat a: Ciutadà, Pacient

És una aplicació que interactua entre les persones que es troben davant d’una possible víctima amb una aturada cardíaca, que necessita d’assistència mèdica, i persones formades en SVB i utilització de DEA, que es trobin a prop de la mateixa víctima, i que la podran ajudar fins l’arribada dels serveis mèdics (SEM). En cap cas, aquestes persones formades en SVB i DEA substitueixen el Serveis d’Emergències Mèdiques ( SEM ).

Un cop oberta l’aplicació s’haurà d’activar el GPS i alhora s’haurà de trucar al 112 mitjançant el mateix telèfon mòbil. Automàticament i després de trucar al 112, s’enviarà un SMS a totes les persones formades i donades d’alta com a experts en aquesta aplicació i que estiguin en un radi d’1 Km. de la persona que fa la trucada i seran aquestes mateixes les que es desplaçaran fins a la víctima, mostrant-se en el seu dispositiu mòbil, el recorregut més curt i el lloc on es troben els DEA de cada ciutat de Catalunya.

Descarrega la App