Cardio Signal

Cardiologia

Producte sanitari

Classe IIa

Salut

Més informació

  • Desenvolupador: Precordior
  • Cost: Pagament
  • Versió revisada: 2.12.0 (Android), 2.12.0 (iOS)
  • Data revisió: 21/03/2023 (Google Play), 23/03/2023(App Store)
  • Marc de referència: Fundació iSYS
  • Especialitat: Cardiologia
  • Adreçat a: Pacients

Accedeix a l'Actiu

Adreçat a: Pacients

Pacients

CardioSignal és una aplicació fiable, fàcil d’usar i amb marcatge CE (classe IIa) que transforma el telèfon en un dispositiu mèdic capaç de detectar la fibril·lació auricular.

Per què hauria de fer servir CardioSignal?

La fibril·lació auricular és l’arítmia del cor més freqüent i no sempre provoca símptomes. Amb un seguiment regular, la fibril·lació auricular pot ser detectada i tractada a temps. Per contra, si és desatentida, pot arribar a causar, per exemple, infarts cerebrals o insuficiència cardíaca. Recomanem fer fins a dos mesuraments al dia amb l’aplicació CardioSignal. Si l’aplicació detecta fibril·lació auricular en dos mesuraments consecutius, cal acudir a la consulta d’un metge i procedir a anàlisis més profundes.

Així funciona CardioSignal:

Laplicació és molt fàcil dusar. Només necessites tombar-te d’esquena, relaxar-te i, tot seguit, prémer sobre el botó Iniciar i col·locar el telèfon sobre el pit. El mesurament dura un minut, després del qual rebràs els resultats en només uns segons.

La nostra tecnologia patentada ha estat provada en assaigs clínics i, segons els resultats obtinguts, l’aplicació CardioSignal és capaç de detectar la fibril·lació auricular amb un 96% de precisió. Per això, CardioSignal se serveix dels sensors de moviment del telèfon i de l’algorisme desenvolupat pels nostres investigadors, que ens permet saber si en un mesurament hi ha signes de fibril·lació auricular.

Per fer mesuraments, cal comprar la subscripció a l’aplicació d’1 mes, 2 mesos o 1 any. El servei també requereix registrar-se i crear un nom d’usuari. Per a més informació, www.cardiosignal.com.

INFORMACIÓ IMPORTANT: L’APLICACIÓ CARDIOSIGNAL HA ESTAT DISSENYADA PER DETECTAR UNA POSSIBLE FIBRIL·LACIÓ AURICULAR. L’APLICACIÓ NO HA ESTAT DESENVOLUPADA PER DETECTAR CAP ALTRA MALALTIA. EN CAS DE SOSPITA DE FIBRIL·LACIÓ AURICULAR, CONTACTE AMB UN METGE O, EN CAS D’EMERGÈNCIA, AMB EL SERVEI D’URGÈNCIES.

L’APLICACIÓ HA ESTAT DISSENYADA PER A UN PÚBLIC ADULT. UNA PERSONA AMB MARCAPASSOS NO HA DE UTILITZAR AQUESTA APLICACIÓ.

Alguns models de telèfon intel·ligent produeixen dades de sensors de mala qualitat i, per tant, aquests dispositius no són compatibles amb CardioSignal i l’aplicació no es pot instal·lar en aquests dispositius.