ACO+

Hematologia

Salut

Més informació

  • Desenvolupador: Pamdor Prolin S.L.
  • Cost: Gratuïta
  • Versió revisada: 2.1.1 (iOS), 2.0.1 (Android)
  • Data revisió: 13/02/2020 (Google Play), 23/06/2020 (App Store)
  • Marc de referència: Distintiu AppSaludable / Fundació iSYS
  • Especialitat: Hematologia
  • Adreçat a: Professionals de la salut

Accedeix a l'Actiu

Adreçat a: Personal mèdic, Professionals sanitaris

Professionals de la salut

L’aplicació ACO Plus és un assistent per a metges que exerceixen la seva tasca professional a Espanya, i la finalitat és complementar, sense substituir, la tasca del metge en el diagnòstic i el tractament de pacients amb problemes d’anticoagulació oral.

Aquesta aplicació compta amb escales recomanades per guies internacionals, amb la possibilitat de contactar amb altres professionals que els assessoren. Ofereix suggeriments de tractament i l’accés a una completa bibliografia de la temàtica amb articles comentats per l’equip mèdic que està darrere de l’ACO Plus.

D’aquesta manera en un únic espai hi ha una eina que atén aspectes formatius, comunicatius i assistencials en relació amb l’anticoagulació oral.

Quatre possibles usuaris:
1. Activadors: són els encarregats d’activar als usuaris. Mitjançant la plataforma envien un correu als usuaris amb el codi de registre.
2. Metges: usuaris principals de l’aplicació. Tindran accés a totes les funcionalitats que ACO Plus ofereix un cop rebin el codi de registre per part dels activadors.
3. Infermers: els metges podran donar accés als seus infermeres a l’aplicació. Aquests podran comunicar-se amb el seu metge i els pacients d’aquest.
4. Pacients: els metges podran donar accés als seus pacients per fer-los un seguiment i tenir comunicació directa amb ells. Els pacients podran comunicar-se amb el seu metge i els infermers associats a aquest metge.

El registre de l’aplicació és tancat. Si ets metge i vols sumar-te a l’ACO Plus envia un correu a acoplus@medicalesp.com. Per registrar es demanarà: Nom complet, correu, Nº de col·legiat i Centre de salut.