Agenda
Dimecres 29 Mai

VIII Congrés Nacional de Radiòlegs de Catalunya. El futur del diagnòstic per la imatge: intel•ligència artificial i humanització

Lloc

Auditori AXA

Avinguda Diagonal, 547 Barcelona

Hora

Matí i tarda

Data

Del 29 al 31 Maig 2019

Preu

Diferents quotes d'inscripció

Inscriure'm

PRESENTACIÓ

Ens plau anunciar la propera realització del VIII Congrés de la Societat de radiòlegs de Catalunya, que tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 de maig de 2019 a la ciutat de Barcelona. En el comitè científic estem treballant conjuntament amb les diferents vocalies per desenvolupar un programa d’alt nivell científic i atractiu per a tots els socis.

Seguint l’ èxit i ideari de transversalitat del passat congrés, la reunió està oberta a radiòlegs de la Comunitat Valenciana I les Illes Balears.

En aquesta propera reunió el tema central i monogràfic del congrés es: la intel·ligència artificial i l’ humanisme.

La radiologia és una especialitat mèdica capdavantera en la incorporació de noves tecnologies disruptives. El proper congrés vol presentar un temari que permeti a tots els professionals familiaritzar-se amb tècniques com la intel·ligència artificial o la imatge i impressió 3D. Però, tots aquests avenços tecnològics cal acompanyar-los amb una visió crítica humana. En aquest sentit realitzarem discussions d’ aspectes ètics i legals, que aportin una visió completa de la realitat.

Us convidem també a participar el dimecres per la tarda en les primeres reunions de consens de la nostra societat (task force), on es discutiran alguns temes comuns a la pràctica radiològica i dels que esperem que en surtin resultats molt interessants.

En aquesta edició el programa també inclourà ponències dirigides i impartides per tècnics en radiologia, que constitueixen un pilar fonamental de la imatge radiològica. Esperem que el programa que us presentarem us resulti atractiu i es compleixin totes les expectatives dels assistents.

Us esperem el proper 29 de maig a Barcelona!

Comitè Científic VII Congrés de la Societat de Radiòlegs de Catalunya

Ja està disponible el programa del Congrés

Altres Esdeveniments

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email