Notícies

Visions, una nova conversa amb el Director del Programa d’Atenció a la Cronicitat de l’Hospital Clínic

Visions, una nova conversa amb el Director del Programa d’Atenció a la Cronicitat de l’Hospital Clínic

Com a agents de transformació digital per als sectors de salut i benestar social treballem per adaptar les solucions tecnològiques de present i futur al servei de les persones.

Amb el focus posat en la innovació, creiem que compartir el coneixement enriqueix el camí del progrés comú. Des de TIC Salut Social, ens hem proposat identificar, ordenar i promoure les diferents línies d’acció i estats d’opinió. Fer-ho a través dels seus protagonistes i amb el concepte de transformació digital com a teló de fons. Compartir obertament aquestes idees amb tots els nostres públics, des de la pròpia ciutadania fins a les empreses, institucions i món de la recerca amb qui cada dia connectem.

En aquesta ocasió la fundació apropa el punt de vista de les necessitats no resoltes del pacients.

Visions oferirà de manera regular continguts en format d’entrevista audiovisual que es publicaran a la web de la fundació. El contingut de l’entrevista estarà acompanyat per una transcripció
textual i contingut fotogràfic. Un nou exercici de comunicació digital per ampliar xarxes de contacte i cruïlles de camins per a les veus i públics d’interès del nostre sector.

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email