Notícies

Visions, converses amb el sector

Visions, converses amb el sector

Atendre a les necessitats del sector i copsar les opinions i punts de vista dels professionals.

Com a agents de transformació digital per als sectors de salut i benestar social treballem per adaptar les solucions tecnològiques de present i futur al servei de les persones.

Amb el focus posat en la innovació, creiem que compartir el coneixement enriqueix el camí del progrés comú. Des de TIC Salut Social, ens hem proposat identificar, ordenar i promoure les diferents línies d’acció i estats d’opinió. Fer-ho a través dels seus protagonistes i amb el concepte de transformació digital com a teló de fons. Compartir obertament aquestes idees amb tots els nostres públics, des de la pròpia ciutadania fins a les empreses, institucions i món de la recerca amb qui cada dia connectem.

Entorn a aquesta idea neix la campanya Visions, una nova línia de treball basada en l’escolta activa: atendre a les necessitats del sector i copsar els punts de vista del professionals sobre els temes d’interès. Un camí per detectar noves oportunitats per innovar i mantenir els serveis assistencials en constant moviment, facilitar la gestió del canvi i l’adaptabilitat permanent a les necessitats d’una societat cada vegada més hiperconnectada.

Visions TIC Salut Genís Roca

Visions oferirà de manera regular continguts en format d’entrevista audiovisual que es publicaran a la web de la fundació. El contingut de l’entrevista estarà acompanyat per una transcripció
textual i contingut fotogràfic. Un nou exercici de comunicació digital per ampliar xarxes de contacte i cruïlles de camins per a les veus i públics d’interès del nostre sector.

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email