Notícies

Un nou curs de la Fundació TIC Salut Social ajudarà als investigadors a redactar propostes competitives pel programa de finançament europeu Horizon 2020

Un nou curs de la Fundació TIC Salut Social ajudarà als investigadors a redactar propostes competitives pel programa de finançament europeu Horizon 2020

El curs tindrà lloc del 17 al 18 de setembre i es tractarà d’una formació avançada

La Fundació TIC Salut Social, entitat del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, organitzarà una formació especialitzada per ajudar a desenvolupar propostes de projectes per participar al programa de finançament europeu Horizon 2020. El curs tindrà lloc del 17 al 18 de setembre i es tractarà d’una formació avançada, enfocada a l’èxit de les propostes de projectes de recerca.

El Programa Marc de la Unió Europea Horizon 2020 ofereix oportunitats de finançament internacional a tot tipus d’organitzacions involucrades en activitats de recerca, desenvolupament tecnològic i innovació. Per al període 2014-2020 compta amb 77.000 milions d’euros de dotació pressupostària, centrat en tres pilars: ciència excel·lent, lideratge industrial i reptes socials. No obstant, el programa presenta taxes d’èxit força baixes, en comparació amb els programes anteriors de la UE.

Per superar aquest repte, la Fundació TIC Salut Social oferirà un curs pràctic de 2 dies enfocat a escriure una proposta amb èxit. El curs permet conèixer tota la informació fonamental d’Horizon 2020, saber quina oportunitat de finançament és la més atractiva per a cada cas, i proporcionarà consells pràctics sobre com preparar una excel·lent proposta amb exemples de projectes reals, lliçons apreses pels experts i exercicis pràctics.

El curs s’adreça a professionals tant del sector públic com privat que hagin participat en projectes del 7è Programa Marc, que vulguin participar en Horizon 2020 per primera vegada o que ja hi han participat i desitgin millorar les seves habilitats de redacció de propostes per augmentar les seves possibilitats de desenvolupar una proposta guanyadora.

Les baixes taxes d’èxit d’Horitzó 2020, en comparació amb els programes anteriors de la UE, han estat un tema creixent en la comunitat europea de recerca. H2020 representa un entorn altament competitiu, en què només les millors propostes presentades seran finançades. Per això des de la Fundació TIC Salut Social hem decidit oferir amb aquest curs el coneixement expert del sector, amb casos pràctics i informació clau per redactar propostes que tinguin les màximes possibilitats d’èxit de finançament”, assegura Francesc Garcia-Cuyàs, director de la Fundació TIC Salut Social.

Inscripcions obertes

La primera edició del curs es va plantejar com a una oportunitat per assimilar tota la informació crucial sobre Horizon 2020, així com consells pràctics sobre com preparar una excel·lent proposta d’Horizon 2020 basada en exemples de projectes reals, lliçons apreses dels nostres experts i exercicis pràctics.

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email