Notícies

Sinèrgies pel futur de la documentació

Sinèrgies pel futur de la documentació

Durant tot el matí del divendres 22 de febrer de 2019 , l’Àrea d’Interoperabilitat de la Fundació TIC Salut Social va assistir a la jornada Sinèrgies pel futur de la documentació, organitzada per l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears.

La jornada va iniciar-se amb la inauguració per part del President de la Societat Catalana de Documentació Mèdica, el Dr. Lluís Vilardell.

En la primera taula vam poder escoltar la visió dels professionals de l’educació que tenen sobre el Cicle Formatiu de Grau Superior de Documentació i Administració Sanitàries. En aquesta taula vam poder escoltar els diferents professionals, com el Dr. Rafael Peral, compartint el punt de vista del Departament d’Educació. La Dra. Montse Argerich va exposar el perfil dels alumnes, i la Dra. Mª Angeles Castellote va parlar sobre les relacions entre les escoles i els centres de pràctiques. La primera taula va concloure amb l’exposició de la Dra. Marta Sorribas parlant sobre la inserció laboral post cicle.

L’última part de la jornada, la segona taula, va ser enfocada a partir de la visió dels professionals sanitaris i l’experiència de l’alumne. Per encetar aquesta taula es va comptar amb la Dra. Gemma Gelabert, qui va parlar sobre l’experiència d’un servei de Documentació Clínica. Seguidament el Sr. Antonio González va tractar l’experiència d’un servei de Sistemes d’Admissions. Des de l’aprenentatge d’un servei de Sistemes d’Informació vam poder escoltar el Sr. Daniel Pérez. L’últim torn d’aquesta segona taula va correspondre a l’experiència d’un alumne del cicle formatiu de  grau superior de Documentació i Administració Sanitàries el Sr. Joan Marc Parera.

 

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email