Notícies

Una vintena de CIOs participen en la reestructuració de l’informe Mapa de Tendències

Una vintena de CIOs participen en la reestructuració de l’informe Mapa de Tendències

La Fundació TIC Salut Social replanteja l'enquesta en la seva 11a edició

Dimecres 30 de maig va tenir lloc, al TecnoCampus de Mataró, la Jornada de Responsables de Sistemes d’Informació del SISCAT, Sistema Sanitari Integral d’Utilització Pública de Catalunya, en el marc del projecte Informe Mapa de Tendències que cada any impulsa la Fundació TIC Salut Social des del 2007.

L’objectiu de la sessió, que va aplegar a una vintenta de CIOs (Chief Information Officer, en anglès), era treballar amb la nova reestructuració de l’enquesta del Mapa de Tendències, per tal d’adequar-la millor a les necessitats dels professionals, una demanda que des de la Fundació s’havia copsat en els darrers contactes mantinguts.

El Dr. Francesc Garcia Cuyàs, Director de la Fundació TIC Salut Social, juntament amb el Dr. Jordi Martínez, director d’Innovació i Lourdes Rodríguez, responsable de la gestió del projecte, van ser els encarregats de donar la benvinguda als assistents i enmarcar els objectius de la sessió.

Una sessió que va comptar amb la col·laboració d’UNITSS, l’Associació catalana de  professionals d’informàtica de la salut, amb la representació de la seva presidenta, Anna Benavent, qui en el seu discurs  va agrair a la Fundació  “l’oportunitat de reestructurar l’enquesta” i va compartir la visió d’UNITSS: “Plantegem el Mapa com una palanca de canvi en la visibilitat que té el CIO dintre de les organitzacions.”

La sessió plenària amb la corresponent presentació dels blocs temàtics i la identificació d’altres prioritaris, va precedir al treball en grup. Allà, els participants van treballar en la identificació i proposta de preguntes dins de cada bloc presentat  i la priorització de les mateixes. Finalment, una sessió plenària amb la compartició dels resultats, va concloure la jornada. Les conclusions extretes seran publicades pròximament.

 

 

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email