Notícies

Josuè Sallent: “Hem de ser referents de la innovació en l’ús de les TIC en l’àmbit de la salut i el benestar social.”

Josuè Sallent: “Hem de ser referents de la innovació en l’ús de les TIC en l’àmbit de la salut i el benestar social.”

Primeres impressions del nou director de la Fundació TIC Salut Social

Abans de l’estiu, el Patronat de la Fundació TIC Salut Social va nomenar al Dr. Josuè Sallent, nou director de la Fundació. En aquesta edició del Flash TICSS, hem volgut captar les línies de treball que impulsarà al capdavant de TIC Salut Social i quins objectius s’ha plantejat en l’inici.

Sallent s’incorpora a TIC Salut Social procedent de la Fundació i2CAT, entitat en la qual va participar en el desenvolupament i implementació de la tecnologia 5G, essencial per l’evolució de l’Internet de les Coses, les Smart Cities i la Indústria 4.0. “L’aplicació de les TIC en els àmbits de salut i social ha de permetre disposar d’un sistema més eficient. just i sostenible en un entorn complex com l’actual. És una satisfacció poder col·laborar en una Fundació ja consolidada i amb àmplia trajectòria en el sector”, afirma Sallent.

Entre els objectius que es visualitzen des del Patronat i la Direcció, Sallent destaca la voluntat d'”esdevenir referents de la innovació en l’ús de les TIC en l’àmbit de la salut i el benestar social. Hem d’augmentar l’impacte de les nostres actuacions, incrementant el nombre i trascendència dels projectes dins del sistema i, en paral·lel, ajudar a la digitalització de l’àmbit social.”

El nou director obra les portes a l’entorn i afirma que “tant els sectors TIC, salut i benestar social, trobaran en la Fundació un company de viatge que els ajudarà en els seus procesos d’innovació basats o mitjançamt l’ús de les TIC”. Finalment, remarca la “necessitat d’esdevenir un HUB en el qual convergeixin diferents demandes i serveis”, en el qual es puguin posar en contacte “àmbits de recerca i coneixement (àmbit acadèmic) i també l’empresa i els proveïdors de serveis.”

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email