Notícies

Publicada una nova convocatòria dels Premis Recerca Jove que inclou el Premi TIC Salut Social

Publicada una nova convocatòria dels Premis Recerca Jove que inclou el Premi TIC Salut Social

L’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca ha publicat la llista d’enguany dels Premis Recerca Jove per fomentar l’esperit científic del jovent. Com a novetat, aquest any inclou el premi TIC Salut Social al millor treball relacionat amb la Salut Digital (e-Health, m-Health…) en el camp sanitari i/o social, que situï el pacient/ciutadà en el centre del sistema com agent de transformació digital atorgat conjuntament amb la Fundació TIC Salut Social.

Un total de 78 premis a treballs de recerca i 11 premis a centres d’Educació Secundària de Catalunya:

70 premis de 750€ de qualsevol temàtica i que enguany com a novetat inclouen dos Premis Persones Sàvies:

  • Premi Persones Sàvies Ramon Margalef per donar reconeixement al millor treball que tracti qüestions relacionades amb el científic i/o els relacionats amb l’objecte de les seves activitats de recerca: l’ecologia, l’oceanografia i la limnologia.
  • Premi Persones Sàvies Narcís Monturiol per donar reconeixement al millor treball que tractin qüestions relacionades amb l’inventor i el seu perfil humanista i d’activista polític i/o amb l’objecte de les seves activitats de recerca: l’enginyeria i la nàutica.

8 premis de 750€ en temàtiques concretes:

  • Premi Reginó al millor treball de recerca sobre les dones i les seves aportacions a la societat i també el centre d’ensenyament secundari que s’hagi distingit per impulsar l’interès en aquesta temàtica, atorgat conjuntament amb l’ICD.
  • Premi INEFC al millor treball que amb l’objectiu de fomentar l’interès per la recerca en temes relacionats amb les ciències de l’activitat física i l’esport, que reconeixerà el millor treball de recerca en aquest àmbit atorgat conjuntament amb l’INEFC.
  • Premi ICIP Alfons Banda als dos millors treballs de recerca que promoguin l’anàlisi i l’obtenció de resultats en el camp teòric de la construcció d’una cultura de pau o l’aplicació pràctica de la gestió no violenta dels conflictes, atorgat conjuntament amb l’ICIP.
  • Premi Ramon Muntaner al millor treball en ciències humanes, socials o naturals que plantegi una proposta d’aplicabilitat en qualsevol àmbit de l’educació, i que proposi algun element o recurs que pugui contribuir al desenvolupament local atorgat conjuntament amb l’IRMU.
  • Premi EAPC Luciana Calvo als dos millors treballs de recerca que aportin reflexió, anàlisi i propostes sobre temes relacionats a algun dels tres àmbits temàtics de la Revista de Llengua i Dret, publicada per l’EAPC atorgat conjuntament amb l’EAPC.
  • Premi TIC Salut Social al millor treball relacionat amb la Salut Digital (e-Health, m-Health…) en el camp sanitari i/o social, que situï el pacient/ciutadà en el centre del sistema com agent de transformació digital atorgat conjuntament amb la Fundació TIC Salut Social.

11 premis a centres d’Educació Secundària de Catalunya, 10 premis per fomentar la participació dels tutors i tutores i alumnes i 1 premi per impulsar l’interès per la recerca sobre les dones i les seves aportacions a la societat atorgat conjuntament amb l’ICD.

La convocatòria restarà oberta fins a l’1 d’octubre de 2019 a les 14h.

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email