Notícies

“Plantegem el Mapa com una palanca de canvi en la visibilitat que té el CIO dintre de les organitzacions”.

“Plantegem el Mapa com una palanca de canvi en la visibilitat que té el CIO dintre de les organitzacions”.

Anna Benavent, Presidenta d'UNITSS

Amb motiu de la jornada de treball amb els responsables de Sistemes d’Informació de les entitats proveïdores que formen part del SISCAT, celebrada aquest dimarts dia 30 de maig al TecnoCampus de Mataró, hem copçat l’opinió d’Anna Benavent, Directora d’organització i sistemes d’ informació a la Fundació privada hospital asil de Granollers i presidenta d’UNITSS, l’Associació catalana de  professionals d’informàtica de la salut.

Quina valoració fas d’aquesta sessió de treball de l’informe del Mapa de Tendències de la Fundació TIC Salut Social?

L’informe del Mapa de Tendències és una eina interessant per tots els CIOs (Responsables de Sistemes d’Informació), doncs mostra l’estat de situació de les noves tecnologies a l’àmbit de salut.

Com a presidenta d’UNITSS estem molt agraïts a TIC Salut Social que ens hagi permès participar en la seva reformulació i en els temes d’interès que s’hi tractaran.  Plantegem el Mapa com una palanca de canvi en la visibilitat que té el CIO dintre de les organitzacions.

Quin rol té UNITSS en l’elaboració de l’enquesta?

Des d’UNITSS, volem dotar aquesta enquesta de contingut que ens permeti donar valor a totes les capacitats que pot tenir el líder dels Sistemes d’Informació dintre de la transformació digital de l’entitat.

Continguts relacionats amb…

Continguts a nivell de governança i a nivell d’estàndards. En aquest cas, ens interessa no només obtenir un estat de situació de com estan els centres a Catalunya, sinó arribar a obtenir comparatives a través de literatura i diferents experiències existents en altres territoris.

Per què és important aquesta part qualitativa?

Gràcies a una correcta definició d’estàndards, podrem establir punts comuns sota els quals cada centre es podrà comparar de manera individual i conèixer en quins aspectes ha de millorar i en quins està per sobre de la mitjana. Això ens ajudarà a promocionar, o no, determinades iniciatives.

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email