Notícies

Nova versió de la Continua Test Tool (CTT)

Nova versió de la Continua Test Tool (CTT)

L’organització PCHAlliance (Personal Connected Health Alliance) ha publicat una nova versió (7.0.1.0) de la seva eina Continua Test Tool (CTT).

La CTT és una eina que permet a qualsevol proveïdor demostrar, mitjançant uns tests de prova, que els seus productes compleixen amb les directrius publicades per PCHAlliance, garantint un intercanvi de dades segur per als seus clients. Les directrius de PCHAlliance promouen la interoperabilitat entre dispositius, serveis i sistemes de salut, basant-se en estàndards internacionals de referència actuals com els d’HL7 o DICOM.

Fins a mitjans de l’any passat l’eina CTT només era accessible pels membres de PCHAlliance, però posteriorment l’organització va decidir alliberar-la i permetre que qualsevol fabricant pogués descarregar-la per validar els seus dispositius.

En aquesta nova versió de la CTT, a més de millorar algun dels testos que s’hi ofereixen, s’han inclòs les proves per a tres nous dispositius de salut personal: un pulsioxímetre de Bluetooth de baix consum; un mesurador de glucosa contínua de Bluetooth també de Bluetooth de baix consum; i un monitor d’estat de potència IEEE 11073-10427.

Actualment, la CTT dóna suport a la integració de dades sanitàries personals de 26 protocols amb més de 40 tipus de sensors de dispositius. Aquests representen potencialment centenars de diferents dispositius i serveis per a la telemedicina i la telemonitorització de malalties cròniques, incloses la diabetis, la insuficiència cardíaca, la hipertensió i MPOC, així com mesures de salut i condicionament físic.

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email