Notícies

Neix MetaData, el digital de tecnologia en català

Neix MetaData, el digital de tecnologia en català

La fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) ha creat MetaData, un nou digital de tecnologia en català que vol convertir-se en el diari de referència del sector al territori. L’objectiu del mitjà és convertir-se en una eina de divulgació de la capacitat productiva i del creixement econòmic de les TIC, i de l’impacte de les innovacions en la ciutadania per construir una societat digital, inclusiva i sostenible.

El digital vol ser la corretja de transmissió de coneixement entre els diferents actors que vertebren el sector TIC: societat, empreses, startups, universitats, entitats, col·legis professionals i administració pública per oferir un coneixement ampli del sector.

MetaData informarà de l’actualitat del sector a través de notícies, aprofundirà en els temes d’interès amb reportatges per aportar una visió de 360º, i situarà en primera línia les personalitats més destacades i els experts amb coneixement per aportar mitjançant les entrevistes i els articles d’opinió. La finalitat és fer d’aquesta capçalera un digital per divulgar el potencial, el talent i les tendències al voltant del sector TIC perquè ciutadans i professionals siguin conscients de com la tecnologia ja està dissenyant el futur proper.

MetaData informarà de l’actualitat del sector a través de notícies, aprofundirà en els temes d’interès amb reportatges per aportar una visió de 360º

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email