Notícies

Mapa de Tendències 2020

Mapa de Tendències 2020

Intel·ligència Artificial i Protecció de Dades

Escalfem motors per celebrar la jornada Mapa de Tendències 2020. Un any més us apropem les novetats més rellevants sobre les TIC aplicades als serveis assistencials de salut. El proper 26 de març a l’auditori Ramon Margalef del CosmoCaixa Barcelona tindrà lloc una jornada on les ponències i taules rodones giraran entorn a la Intel·ligència Artificial i la Protecció de Dades.

 

El Sistema de Salut de Catalunya avança amb solucions com l’Historial Electrònic de Salut (HES), el Sistema d’Imatge Mèdica Digital de Catalunya, l’aplicació de intel·ligència artificial o la consolidació del Delegat de Protecció de Dades de Salut. Amb l’objectiu d’oferir els detalls sobre aquesta matèria, l’inici de l’acte està previst a les 10h i la seva conclusió arribarà a les 13:30h.

 

La jornada està especialment adreçada als professionals de les entitats proveïdores de serveis assistencials com centres de salut, professionals de la gestió i a empreses tecnològiques que desenvolupen la seva activitat en aquest àmbit.

 

Pròximament us anirem desvetllant tots els detalls sobre el programa, ponents i continguts específics.

L’assistència és gratuïta, prèvia inscripció, i podreu trobar-ne el formulari a través de la nostra agenda o clicant al següent enllaç.

 

Us hi esperem!

 

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email