Notícies

L’Agenda TIC Salut Social, ara també la teva agenda

L’Agenda TIC Salut Social, ara també la teva agenda

A TIC Salut Social ens agrada escoltar i millorar. Per això quan vam detectar la necessitat que hi havia d’afegir esdeveniments relacionats del sector, vam començar a pensar la millor manera per a crear un model d’agenda col·laborativa accessible i intuïtiva per tothom.

Una agenda del sector al teu abast

Volem que el sector TIC, salut i social sigui més obert. Un sector on la informació sigui totalment accessible i que faciliti la connexió entre persones i organismes per seguir construint un futur molt més lliure i positiu per tots.

Per això hem decidit donar accés a la nostra Agenda d’abast nacional i internacional a qualsevol persona, organisme o institució que consideri que disposa d’informació sobre un esdeveniment relacionat amb el sector i que hauria de figurar al nostre entorn.

Com publicar un esdeveniment a l’Agenda

Per poder publicar, abans de res has d’estar loguejat al nostre web. Això és, has de disposar d’un perfil d’alta d’usuari on et demanarem el teu e-mail, nom, preferències de comunicació…

Un cop creat, hauràs de fer clic a “afegir el teu esdeveniment a l’agenda” o bé al botó inferior “+ Dona d’alta un esdeveniment” i omplir tots els camps necessaris: títol, data, lloc, adreça i més.

Un cop fet i fent clic a “enviar” aquesta informació ens arribarà a nosaltres per a confirmar que tot estigui correcte i que, efectivament, es tracta d’un esdeveniment real i rellevant pel sector. D’aquesta manera evitarem possibles desinformacions o malentesos.

Amb aquesta nova funcionalitat d’agenda col·laborativa ja no hi ha excuses per no estar al dia pel que fa a xerrades, ponències o congressos. Fem del nostre sector un entorn orgànic on la informació estigui a l’abast de tothom. Apostem pel coneixement obert i continuem avançant amb peu ferm cap a un futur de integració i llibertat informativa.

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email