Notícies

En marxa la tercera fase del projecte Intersocial

En marxa la tercera fase del projecte Intersocial

La Fundació TIC Salut Social en col·laboració amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i comptant amb l’expertesa de diversos professionals d’organismes de l’àmbit de la salut i social com la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, el Departament de Salut i d’altres departaments i entitats, posa en marxa la tercera fase del projecte Intersocial.

El dia 22 de setembre, va tenir lloc el kick off del projecte amb la benvinguda a càrrec de la Directora General de Serveis Socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Meritxell Benedí. A causa de la situació actual, aquesta reunió es va celebrar de manera telemàtica reunint a més d’una trentena de professionals del món social i de la salut.

En aquesta tercera fase del projecte, es pretén ampliar la definició d’un vocabulari controlat comú per a estandarditzar les problemàtiques, els factors i les observacions en l’àmbit de l’atenció social amb nous casos d’ús inicialment infància i joventut i dependència.

Comptarà amb la participació i col·laboració al llarg del projecte dels  grups d’experts de professionals del territori. L’estàndard que s’utilitzarà serà el mateix que a la primera i segona fase, Snomed CT.

Mitjançant aquests vocabularis controlats comuns es pretén proporcionar una millora en la integració de les dades dels serveis socials de Catalunya que ajudarà a facilitar el treball que desenvolupen els professionals de  l’atenció social.

Presentació en públic el proper 3 de novembre

L’eina de consulta del diccionari i servei web del projecte es presentaran en públic el proper 3 de novembre, a les 15:00h, en una sessió en remot amb els principals protagonistes i gestors del projecte. Les inscripcions ja estan obertes.

 

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email