Notícies

La Fundació TIC Salut Social publica un article sobre els vocabularis controlats a la revista Àgora d’infermeria

La Fundació TIC Salut Social publica un article sobre els vocabularis controlats a la revista Àgora d’infermeria

A l’article es destaca la importància de comptar amb un vocabulari comú i estandarditzat que permeti intercanviar la informació de manera coherent entre sistemes d’informació.

Des de la Fundació TIC Salut Social s’ha col·laborat en l’elaboració d’un article sobre el paper dels vocabularis controlats en la reenginyeria del procés assistencial en l’àmbit d’infermeria.

L’article, que s’ha redactat conjuntament amb la Universitat d’Andorra i Atenció Primària del Sistema Andorrà d’Atenció Sanitària, s’ha publicat al número 85 de la revista Àgora d’infermeria. A l’article es destaca la importància de comptar amb un vocabulari comú i estandarditzat que permeti intercanviar la informació de manera coherent entre sistemes d’informació, així com proporcionar al professionals assistencials que l’han d’utilitzar, una eina de registre, seguiment i explotació àgil i fàcil d’utilitzar.

L’article original es pot consultar al següent enllaç: Reingeniería de Procesos Asistenciales entorno al Diccionario Clínico Digital: Estandarización de procesos de enfermería.

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email