Notícies

La Fundació TIC Salut Social presenta el model d’interoperabilitat en mHealth del SISCAT i el projecte Intersocial a la mHealth BCN Conference 2018

La Fundació TIC Salut Social presenta el model d’interoperabilitat en mHealth del SISCAT i el projecte Intersocial a la mHealth BCN Conference 2018

Projecte Intersocial com a iniciativa innovadora en l’àmbit de l’atenció social.

El passat dia 22 de Febrer es va realitzar la mHealth BCN Conference 2018, organitzada per la CAMFiC (Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària) i la Fundació iSYS (internet, Salud y Sociedad).

El passat dia 22 de Febrer es va realitzar la mHealth BCN Conference 2018, organitzada per la CAMFiC (Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària) i la Fundació iSYS (internet, Salud y Sociedad). La jornada, que es va realitzar a la seu de la CAMFiC a Barcelona, es va estructurar en tres blocs de continguts on es van tractar temes com el desenvolupament d’aplicacions mòbils, la interoperabilitat o la presentació de projectes d’investigació i innovació.

Des de la Fundació TIC Salut Social es va moderar la primera taula, anomenada “Condicionants del desenvolupament tecnològic” i es va presentar el projecte Intersocial com a iniciativa innovadora en l’àmbit de l’atenció social. A la segona taula, sobre interoperabilitat, també es va presentar el model que s’està seguint al SISCAT per a l’intercanvi de dades en mHealth. Aquest model s’està desenvolupant al voltant del portal AppSalut, i es basa en l’estandardització de la comunicació entre les Apps i la PSD (Plataforma de Salut Digital), incloent la representació normalitzada de les dades amb el vocabulari controlat internacional SNOMED CT.

Els vídeos de les diferents taules es poden consultar als següents enllaços:

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email