Notícies

La Fundació TIC Salut Social membre del comitè executiu del projecte Trillium II

La Fundació TIC Salut Social membre del comitè executiu del projecte Trillium II

El passat 23 d’Octubre l’Oficina d’Estàndards i Interoperabilitat (OFSTI), de la Fundació TIC Salut Social, va assistir a Copenhagen a la darrera reunió de Trillium-II com a membre del comitè executiu del projecte (PEC, de l’anglès Project Executive Committee).

Trillium-II és el projecte que continua els esforços de l’anterior projecte Trillium Bridge per aconseguir progressos en les seves accions recomanades i avançar en l’adopció del resum del pacient internacional. El projecte està recolzat per estàndards àmpliament implementats, com l’HL7 FHIR per definir els protocols de comunicació o SNOMED CT per definir la terminologia a utilitzar.

Durant la reunió es va repassar l’estat actual dels diferents paquets de treball del projecte, dels quals la Fundació participa en quatre d’ells, i es van planificar les tasques a realitzar durant els propers 6 mesos.

Diverses d’aquestes tasques estan relacionades amb els pilots tècnics que s’estàn preparant, on un d’aquests es realitzarà a Catalunya. Aquesta darrera fase del projecte permetrà posar en pràctica l’intercanvi del resum internacional definit fent servir els estàndards establerts durant el projecte.

La reunió va ser acollida per el WHO Regional Office for Europe, una de les 6 oficines regionals de l’OMS que existeixen en el món. Aquesta oficina serveix a la regió europea de l’OMS, que comprèn 53 països, i cobreixen una extensa regió geogràfica de l’oceà Atlàntic i Pacífic amb personal expert en salut pública, científics i tècnics.

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email