Notícies

Inicia la fase d’enquestes TIC Social al sector

Inicia la fase d’enquestes TIC Social al sector

L'estudi anual per determinar necessitats del sector social i el grau de digitalització ja està en marxa

Una de les prioritats de la Direcció General de Serveis Socials són els Sistemes d’Informació, en edavant SSII, i la seva evolució per la millora de la intervenció social i de les eines a l’abast de les professionals, la desburocratització i l’augment del coneixement global que permeti aplicar les millor polítiques i garantir l’equitat al Sistema català de Serveis Socials.

En aquest context, durant el mes de juliol la Fundació TIC Salut Social ha iniciat la fase de recollida de dades per a l’estudi anual sobre el grau d’implementació d’eines TIC al sector social. L’instrument de recollida és una enquesta dissenyada per tal de detectar les necessitats, els requeriments i el punt de maduració dels SSII a tot el territori.

Les persones encarregades de respondre aquests formularis són professionals de diferents perfils dins les Àrees Bàsiques de Serveis Socials -coordinadores, treballadores socials i els responsables de SSII-. La mostra de l’univers enquestat, més enllà dels responsables de SSII, pretén obtenir un punt de vista més ampli de la situació per tal de copsar els requeriments d’una forma més global. Les diferents variables d’estudi queden recollides en un compendi inferior a 40 preguntes i s’aborden qüestions com el grau de digitalització, la relació amb la ciutadania i el grau d’innovació tecnològica present arreu del Sistema Català de Serveis Socials.

El preríode d’enquesta són els mesos de juliol i agost per tal de poder-ne fer l’anàlisi dels resultats que quedaran recollits en un informe final durant el darrer trimestre de de 2019.

La persona encarregada de realitzar aquest estudi a la fundació és la Lourdes Rodríguez, a qui us podeu adreçar a través del correu mapatendencies@ticsalutsocial.cat

També podeu seguir les novetats a través dels nostres canals de comunicació habituals i utilitzant el hashtag #mapaticss

 

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email