Notícies

Experts debatran sobre la digitalització de la salut per millorar l’experiència del pacient

Experts debatran sobre la digitalització de la salut per millorar l’experiència del pacient

Una nova edició de l'XPATIENT BARCELONA CONGRESS tindrà lloc els propers 29 i 30 de setembre

Hora: 12-17 h (14.00 h, final del primer seminari / 15.00 h, inici del segon)

Format: digital

Dimecres 30 de setembre:

Hora: 12-17.10 h (14.40-15.30 h, pausa)

Format: digital Acreditacions: premsa@eurecat.org Inscripcions: https://www.tfaforms.com/4837133

La cinquena edició del congrés XPatient Barcelona Congress, que se celebrarà el 29 i 30 de setembre en format virtual, abordarà noves solucions tecnològiques i casos d’èxit que incideixen en la millora de l’experiència i en l’empoderament del pacient i posarà en valor els aprenentatges de malalts i professionals durant la crisi sanitària de la Covid-19.

Enguany, l’XPatient Barcelona Congress 2020 es dividirà en dues jornades, la primera de les quals acollirà els seminaris d’especialització “La gestió tecnològica i la innovació” i “L’avaluació de l’experiència del pacient”, que recolliran testimonis, ponències i debats que posaran en valor la incorporació de la tecnologia en el model assistencial, des de la perspectiva de start-ups, empreses i institucions, així com de professionals de la salut i pacients, que parlaran sobre el seu procés de participació en el sistema. El dimecres 30 de setembre, el congrés acollirà les presentacions de les iniciatives innovadores i dels casos d’èxit seleccionats, que contribueixen a la millora de l’experiència del pacient i del cuidador.

L’XPatient Barcelona Congress és un esdeveniment organitzat pel centre tecnològic Eurecat, l’Hospital Clínic de Barcelona i la Fundació TIC Salut Social, amb l’impuls de la comunitat de pràctica XPA Barcelona (Experiència del Pacient).

Podeu ampliar la informació o sol·licitar entrevistes al Gabinet de Premsa d’Eurecat a l’email premsa@eurecat.org o al mòbil 630 425 169.

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email