Notícies

El projecte Intersocial arrenca la segona fase

El projecte Intersocial arrenca la segona fase

La Fundació TIC Salut Social en col·laboració amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la Diputació de Barcelona, posa en marxa la segona fase del projecte Intersocial. El passat 26 de juny va tenir lloc a Barcelona el kick off del projecte, on es van reunir més de quinze professionals de l’àmbit social i de la salut.

En la primera fase del projecte, l’any 2016,  van obtenir-se com a resultats 131 problemàtiques organitzades en 10 categories (laborals, educatives, legals, d’entorn, etc.) i 35 respostes en anglès, català i castellà.

En aquesta segona fase, es pretén ampliar la definició  d’un vocabulari controlat comú per a estandarditzar les problemàtiques, els factors i els esdeveniments en l’àmbit de l’atenció social amb nous casos d’ús, inicialment amb infància i salut mental. S’espera la participació i col·laboració al llarg del projecte de dos grups d’experts de professionals del territori. L’estàndard que s’utilitzarà serà el mateix que a la primera fase, SNOMED CT.

Mitjançant aquests vocabularis controlats comuns es pretén proporcionar una millora en la integració de les dades dels serveis socials de Catalunya, que ajudarà a facilitar el treball que desenvolupen els professionals de  l’atenció social.

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email