Notícies

Compte enrere per la Jornada Mapa de Tendències 2019

Compte enrere per la Jornada Mapa de Tendències 2019

Tot a punt per la celebració de la Jornada Mapa de Tendències. En la 12a edició de la cita anual amb el sector, de els detalls de la jornada estan enllestits. Com a novetat més rellevant d’enguany l’esdeveniment canvia de seu i ciutat, el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, PRBB.

L’acte es desenvoluparà durant el matí del proper dijous 14 de març. Planteja a partir del coneixement i experiència de diferents professionals, un seguit de reflexions entorn a l’estat actual de les TIC en el sector sanitari. En quin punt ens trobem i cap a on hem d’anar per mantenir-nos com a referent internacional.

Amb l’objectiu de compartir aquesta experiència amb tot el sector, com a segona novetat, la fundació s’apropa de manera virtual a aquelles persones que no puguin assistir-hi en persona. Per aquest motiu es podrà fer un seguiment en directe a través de la pàgina web, en streaming. També a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #mapaticss.

Per conèixer més detalls podeu consultar els canals de comunicació de la fundació. Sense més dilació ens emplacem el proper 14 de març al PRBB a partir de les 9:30h o bé en sessió virtual via streaming a l’enllaç facilitat a continuació.

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email