Notícies

Big Data, Blockchain, IA i el 5G a la salut centraran el debat en l’edició especial “Tecnologia i Salut” del Women 360 ° Congress 2019

Big Data, Blockchain, IA i el 5G a la salut centraran el debat en l’edició especial “Tecnologia i Salut” del Women 360 ° Congress 2019

  • El Women 360 ° Congress, congrés de salut, benestar i empresa per a la dona directiva i empresària, organitza el proper 11 d’abril a l’Auditori Naturgy de Barcelona la seva 3a jornada especial centrada en les Tecnologies i la Salut, en col·laboració amb Naturgy.
  • El congrés comptarà amb directives i directius d’empreses com Vodafone i Sage, i d’entitats com el Barcelona Supercompunting Center, l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona i la Fundació TIC Salut Social.

El Women 360 ° Congress organitza la tercera edició de la seva jornada especial centrada en les Tecnologies i la Salut. L’esdeveniment es durà a terme el proper dijous 11 d’abril a l’Auditori Naturgy Barcelona. En línia amb el compromís del Women 360º Congress amb la visibilització de les dones directives i expertes en innovació tecnològica i salut, la seva aportació serà novament clau en aquesta edició.

La jornada compte amb la col·laboració de Institut de Formació Contínua-IL3 de la Universitat de Barcelona, ​​la Fundació TIC Salut Social, el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, ​​el Col·legi de Metges de Barcelona, ​​l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya , els ODS de les Nacions Unides; així com de Naturgy, Vitae Natural Nutrition, Kern Pharma, Gynea Laboratoris i Veritas.

La sessió inaugural anirà a càrrec de la Sra. Joana Barbany, directora general de Societat Digital de la Generalitat de Catalunya; la Sra. Núria Balada, Presidenta de l’Institut Català de les Dones, la Sra. Mercè Camps del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i la Sra. Rosa Cuscó, directora del Women 360 ° Congress. L’esdeveniment, l’objectiu és debatre sobre les tendències i innovacions en salut digital, ha estat dissenyat en col·laboració amb el Consell Assessor format per la Fundació TIC Salut Social i el Sr. Andreu Veà Baró, Enginyer en Telecomunicacions, doctor enginyer en Electrònica i màster en Gestió TIC. Veà ha representat a Espanya davant la Comissió Europea com Digital Champion i és l’únic europeu de l’Internet Hall of Fame. Va rebre el Premi Nacional a la Trajectòria Personal a Internet 2017 i el Premi a la Personalitat Destacada en Telecomunicacions i Informàtica 2018. Dirigeix ​​el programa de recerca WiWiW a la Universitat de Stanford.

Innovació tecnològica en salut

La primera de les taules rodones de la jornada especial, moderada per Susana Duran, Directora de l’equip d’Innovació i Tecnologies Emergents en Sage, girarà entorn de com innovacions tecnològiques com el Big Data, el Blockchain, la Intel·ligència Artificial, la Medicina Personalitzada i el 5G estan impactant en el camp de la salut, i tindrà entre els seus ponents a directives com la Sra. Montse Guàrdia, Vicepresidenta del Consorci Alastria i presidenta de la Quantum Blockchain Alliance, i la Sra. Joana Sánchez, Directora Comercial APP i Sanitat Catalunya i Aragó a Vodafone.

A més, la taula comptarà amb els professors Enric Banda, membre de l’equip directiu del Barcelona Supercomputing Center; Alfonso Valencia, Director del Dep. De Ciències de la Vida al Centre de Supercomputació de Barcelona, ​​i Ulises Cortés, catedràtic i investigador de la Universitat Politècnica de Catalunya en Intel·ligència Artificial.

Coneixement, neuro aprenentatge i lideratge femení

La segona taula de la jornada, moderada per la Sra. Rosa Maria López, responsable de RRHH de l’IL3-UB, abordarà la importància de l’educació tecnològica en salut com a referent en el canvi de sistema i comptarà amb la participació d’expertes com la Dra . Agathe Leon, directora d’Innovació de la Fundació TIC Salut Social; la Sra. Maria Carol, directora de la Unitat d’Internacional de l’IL3-UB, i la Sra. Germma Mas, Directora del Dep. d’Innovació Qualitat i Disseny de l’IL3-UB; la Sra. Gina Aran, Sòcia Directora del Grup Humannova, i la Sra. Caroline Ragot, Experta en mòbils i App i Co-fundadora de Women In Mobile.

Entre els temes que es tractaran hi ha el coneixement i la innovació en el sector social i de la salut i com impulsar-los, el futur de la formació contínua, el neuro aprenentatge i el neuro lideratge i el lideratge femení i la visibilitat de la dona en les professions STEM.

Finalment, la jornada es tancarà amb una taula dedicada a dispositius i apps de salut, en el qual participaran la Sra. Ariadna Puig, guanyadora del mSchools SDG Challenge 4YFN en l’últim Mobile World Congress, que presentarà el projecte uHandle, un dispositiu que permet alimentar-se de forma autònoma a persones amb deformacions en les mans; el Sr Joan Gil, CEO d’myHealth Watcher, una app que llegeix i interpreta les etiquetes dels aliments i fa recomanacions personalitzades als consumidors; i la Sra Maria Berruezo, coFounder de l’app de lactància materna LactApp

Per a més informació, contactar amb:

Sarah Stracquadanio – Sarah@women360congress.com – Telf.: 626 31 25 19

Butlletí Flash TICSS

Subscriu-te i rep cada mes novetats i notícies al teu email

Email